TANDOĞAN VE BAKKAL ÖN PLANDA

TANDOĞAN VE BAKKAL ÖN PLANDA
Teknik direktör sorununu çözmek için ince eleyip sık dokuyan yönetimin liste başında Ali Tandoğan ve Mesut Bakkal olduğu öğrenildi. Her iki isim ile de görüşmelerini sıklaştıran yönetim bu teknik adamlar ile anlaşamaz ise...

Teknik direktör sorununu çözmek için ince eleyip sık dokuyan yönetimin liste başında Ali Tandoğan ve Mesut Bakkal olduğu öğrenildi. Her iki isim ile de görüşmelerini sıklaştıran yönetim bu teknik adamlar ile anlaşamaz ise listedeki son 3 isim ile görüşme yapacak.


 


BİR çOK İSİM GüNDEME GELDİ


Teknik Direktör Mustafa özer ile yolların ayrılmasından sonra yeni teknik adam arayışına geçen Eskişehirspor yönetiminin gündemine bir çok isim gelmişti.


Listedeki isimleri tek tek eleyen yönetim alternatif sayıyı da düşürdü.


MERAK EDİLİYOR


Başkan Mustafa Akgören ismi geçen teknik adamlardan Cengiz Seçsev’in gündemlerinde olmadığını belirtmiş 4 ya da 5 teknik adam üzerinde durduklarını söylemişti. İsimler gizli tutulurken en çok da taraftar takımın başına kimin geleceğini merak ediyor.


AĞIR BASIYOR


Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre 4-5 kişilik isimlerden ikisinin  Mesut Bakkal ve Ali Tandoğan olduğu öğrenildi. Yönetimin teklif götürdüğü öğrenilen iki isminde teklife sıcak baktığı ancak süre istediği sızan haberler arasında.


YETİŞEBİLİR


Yeni teknik direktörü bugün belirlemesi beklenen yönetimin kurulunun hoca konusunda Ankara’dan da bazı destekler istediği öğrenildi. Takımın Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan ümraniye maçında yeni hoca teknik heyet ile çıkması bekleniyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.