HATAY MAÇI ERTELENDİ

HATAY MAÇI ERTELENDİ
Hatayspor’da futbolcuların bir çoğnun Kovit-19 testi pozitif çıktı. Sahaya çıkacak oyuncu sayısı 14’ün altına düştü. Bu nedenle Hatayspor ile B.B. Erzurumspor arasında oynanması gereken karşılaşmayı TFF, ertelemek zorunda...

Hatayspor’da futbolcuların bir çoğnun Kovit-19 testi pozitif çıktı. Sahaya çıkacak oyuncu sayısı 14’ün altına düştü. Bu nedenle Hatayspor ile B.B. Erzurumspor arasında oynanması gereken karşılaşmayı TFF, ertelemek zorunda kaldı…


19  KORONA VİRüS TESPİT EDİLDİ


Hatayspor'da geçtiğimiz günlerde 6 futbolcunun korona virüs testi pozitif çıkarken Cuma günü de bu sayı 19'a yükseldi. Teknik Direktör ömer Erdoğan'a da virüse yakalanan isimlerden.


Hatayspor'da korona virüs şoku yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan 2 test sonucunda 6 futbolcusunda korona virüs tespit edilen Hatayspor'da bugün sayı 19'a çıktı. Bugün yapılan testler neticesinde 11 futbolcunun yanı sıra 1 kulüp personeli ve Teknik Direktör ömer Erdoğan'da da bulgular pozitif olarak saptandı.


MAç ERTELENDİ


TFF 1. Lig’de Hatayspor ile B.B. Erzurumspor arasında oynanacak maç Kovit-19’a takıldı. TFF’den konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı “Atakaş Hatayspor ile Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor takımları arasında Antakya Atatürk Stadı'nda 18 Ekim Pazar günü oynanması gereken Süper Lig 5. Hafta müsabakası, Atakaş Hatayspor Kulübü'nün A Takım Listesindeki Covid-19 PCR testi negatif olan oyuncu sayısının 14'ün altına düştüğü tespit edildiğinden Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat hükümleri gereğince ileri bir tarihe ertelenmiştir. Karşılaşma Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek ileri bir tarihte oynanacaktır”.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.