GALİBİYET YOK DEĞİŞİM VAR (1-1)

GALİBİYET YOK  DEĞİŞİM VAR (1-1)
Yeni Teknik Direktörü İlhan Var ile ilk maçına çıkan Eskişehirspor yine galip gelemese de Bandırma da gelecek için umut verdi. Sahaya çıkan ilk 11 den değişimi hissettiren Genç Teknik adam sahada daha cesur biz Eskişehirspor...

Yeni Teknik Direktörü İlhan Var ile ilk maçına çıkan Eskişehirspor yine galip gelemese de Bandırma da gelecek için umut verdi. Sahaya çıkan ilk 11 den değişimi hissettiren Genç Teknik adam sahada daha cesur biz Eskişehirspor izlettirdi.


Kırmızı Şimşekler gidip gelen maçta son dakikalarda galibiyete daha yaklaşan taraftı. Eskişehirspor ümraniye maçıyla başlayan toparlanışını Bandırma da oyun olarak da geliştirirken, her hafta üzerine koyarak ilerlediğinde - 3 puana rağmen ligde kalabilecek kapasitesi olduğunu da gösterdi.


 


FARK GöRüLDü


Eskişehirspor Teknik Direktör İhan Var, yönetimindeki ilik maçında diğer ilk 4 haftaya görev daha farklı gözüktü. Bir çok transfer yapan güçlü rakibi karşısında zaman zaman üstün bir oyun sergileyen Şimşekler rakibine 90 dakika boyuca zor anlar yaşattı.  


GOL PENALTIDAN GELDİ


Karşılaşmanın 29.dakikasında İbrahim Hail öner, rakip ceza alanı içinde yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bedirhan Altunbaş, topu ağlara gönderdi ve Eskişehirspor 1-0 öne geçti. 40.dakikada Del Valle’nin şutunda Ekrem başarılı bir kurtarış yaparken devre 1-1 tamamlandı.


GOLE ENGEL OLAMADIK


Bandırma 57’de durumu 1-1 yaptı. bu dakikada İshak’ın pasında Landel, düzgün bir vuruşla skoru eşitledi. 67.dakikada Pote’nin vuruşunda Ekrem gole izin vermedib. Son dakikalarda Bandırma’nın baskısı karşısında Ekrem önemli kurtarışlar yaptı.


DİREĞE TAKILDIK


90+2’de ise Eskişehirspor direği takıldı. Hamed’in vuruşunda top yan direkten döndü. Uzatma dakikası maçın kırılma noktası oldu.  Maçta başka gol olmayınca Eskişehirspor, Bandırma deplasmanında 1 puanla döndü. Kırmızı Şimşekler bu sezon ilk kez deplasmandan puan alırken, futbol ve mücadele ile de gelecek adına olumlu sinyaller verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.