#StadınAdıFiruzKanatlı

#StadınAdıFiruzKanatlı
Eskişehirspor taraftarlarının sosyal medyada başlatmış olduğu #StadınAdıFiruzKanatlı etiket çalışması kısa süre içerisinde Türkiye’de en çok konuşulan konular arasında olmayı başardı Eskişehirspor taraftarlarının...

Eskişehirspor taraftarlarının sosyal medyada başlatmış olduğu #StadınAdıFiruzKanatlı etiket çalışması kısa süre içerisinde Türkiye’de en çok konuşulan konular arasında olmayı başardı


 


Eskişehirspor taraftarlarının sosyal medyada başlatmış olduğu #StadınAdıFiruzKanatlı etiket çalışması kısa süre içerisinde Türkiye’de en çok konuşulan konular arasında olmayı başardı. Taraftarlar Eskişehir Atatürk Stadyumunun isminin Firuzhan Kanatlı Stadı olması konusunda ETİ firmasına çağrı yapıyor.


2017 yılında aramızdan ayrılan ETİ’nin onursal başkanı Firuz Kanatlı, ölüm yıldönümünde anıldı. Eskişehirspor’a desteklerini esirgemeyen Firuz Kanatlı’yu unutmayan Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören sosyal medya hesabından “Firuz Kanatlı Eskişehir Atatürk Stadı… Göğsümüzde reklamı, kalbimizde sevgisi, stadımızda ismi, ebediyen bizimle olsun...” paylaşımı ile etiket çalışmasına destek oldu.


Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri de "Eskişehirimize bu büyük markayı kazandırıp onbinlerce insanın ekmek kazanmasına vesile olan ve şanlı Eskişehirsporumuzu her daim destekleyen değerli büyüğümüz Firuz Kanatlı dan Allah bin kere razı olsun. Yeni Stadımıza da bu şehirde en çok onun adı yakışır #StadınAdıFiruzKanatlı" paylaşımını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.