GALİBİYETE VAR MISINIZ ?..

GALİBİYETE VAR MISINIZ ?..
İlk 4 maçta 2 puan alıp futbolu ile endişe yaratan Kırmızı Şimşekler teknik heyetin değişmesi ile birlikte çıktığı Bandırma maçında olumlu sinyaller verdi. Oyuncularına önce disiplini aşılayan ve saha içinde de farklı...

İlk 4 maçta 2 puan alıp futbolu ile endişe yaratan Kırmızı Şimşekler teknik heyetin değişmesi ile birlikte çıktığı Bandırma maçında olumlu sinyaller verdi. Oyuncularına önce disiplini aşılayan ve saha içinde de farklı bir takım yaratan İlhan Var hoca ile Eskişehirspor bugün evinde Samsunspor’u konuk edecek.


 


Artık kazanmak zorunda olan Kırmızı Şimşekler rakibini yenerek 18 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşamak istiyor. İlhan hoca ile değişim yaşayan Eskişehirspor 3 puan alarak ligde tutunmak için taraftarına da umut vermek istiyor.  


 


Güçlü bir kadro kuran ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın çalıştırdığı Samsunspor son maçında evinde İstanbulspor’a mağlup olmuştu. Rakibini yenmek isteyen Şimşeklerin maçını hakem Yasin Kol yönetecek. Karşılama saat 19.00’da başlayacak.


 


OLUMLU DEĞİŞİM


Sezona sıkıntılı başlayan Eskişehirspor ilk dört maçta futbol adına iyi sinyaller vermemişti. 2 puan alan Şimşeklerde teknik heyet değişikliği yaşanırken, yönetim takımı İlhan Var’a emanet etti. İlhan hoca göreve gelir gelmez oyuncularına öncelikle disiplini aşılarken, saha içinde de değişim yaptı. Bandırma karşısında olumlu sinyaller veren Şimşekler galibiyeti de kaçırdı.


3 PUAN ZAMANI


En son geçtiğimiz sezon Altınordu’yu yenen ve 18 maçtır kazanamayan Eskişehirspor bugün evinde konuk edeceği Samsunspor’u yenerek 3 puan hasretine son vermek istiyor. Futbolcularına kazanması için moral veren İlhan hoca dünde yaptığı toplantı da


tek eksiklerinin galibiyet olduğunu söyledi.


RAKİP YARALI GELECEK


Güçlü bir takım kuran ve daha önce Eskişehirspor’da görev yapan Ertuğrul Sağlam’ın çalıştırdığı   Samsunspor, sezonun ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta İstanbulspor karşısında aldı. Kırmızı Beyazlı takım İstanbul karşılaşması öncesinde 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etmişti. Son maçta evinde İstanbulspor’a 3-0 yenilen Samsunspor Es-Es karşısına yaralı çıkacak.


SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK


Eskişehirspor ile Samsunspor arasındaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Maçı geçtiğimiz sezon İstanbul deplasmanında Es-Es’in nizami penaltısını vermeyen ve büyük eleştiri alan Trabzon bölgesi hakemi Yasin Kol yönetecek. 


 


6. HAFTA PROGRAMI


20 Ekim Salı


13.30 Keçiörengücü-Bandırmaspor


19.00 Eskişehirspor-Yılport Samsunspor


21 Ekim çarşamba:


13.30 Giresunspor-Adanaspor


16.00 Adana Demirspor-ümraniyespor


19.00 Balıkesirspor-Beypiliç Boluspor


19.00 Altınordu-Altay


22 Ekim Perşembe:


13.30 Tuzlaspor-Ankaraspor


16.00 İstanbulspor-Akhisarspor


19.00 Menemenspor-Bursaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.