TEDAVİ ALTINDALAR

TEDAVİ ALTINDALAR
Önceki akşam sakatlanan Muhammet Akbulut’da  iç yan bağ yaralanması ve rekonstrukte ön çapraz bağ yaralanması, Bedirhan Altunbaş da ise adalesinde yaralanma tespit edildi.  2 oyuncu tedavi altına alındı.Samsunspor maçında...

önceki akşam sakatlanan Muhammet Akbulut’da  iç yan bağ yaralanması ve rekonstrukte ön çapraz bağ yaralanması, Bedirhan Altunbaş da ise adalesinde yaralanma tespit edildi.  2 oyuncu tedavi altına alındı.


Samsunspor maçında sakatlanan Muhammet Akbulut ile Bedirhan Altunbaş, maça devam edememişti.


 Dün iki futbolcu için kulüpten şu açıklama yapıldı “Samsunspor maçında sakatlanarak oyunda çıkan oyuncumuz Muhammet Yahya Akbulut’un yapılan muayene ve çekilen MR sonucunda sol dizinde iç yan bağ yaralanması ve rekonstrukte ön çapraz bağ yaralanması tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun tedavisi sonrası ağrı ve ödemi azaldığında, cerrahi gerekliliği açısından yeniden muayene ve MR tetkikleri değerlendirilecektir… Aynı şekilde dün oynanan karşılaşmada sakatlanarak maça devam edemeyen sporcumuz Bedirhan Altunbaş’ın yapılan muayene ve çekilen MR sonucunda sağ kalça (adduktor) adelesinde yaralanma tespit edilmiş olup, tedavisine sağlık ekibimiz gözetiminde başlanmıştır” .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.