VAZ GEÇMEK YOK...

VAZ GEÇMEK YOK…
İlhan hoca ile 3 maçlık zorlu dönemece Bandırma deplasmanından 1 puan alarak başlayan Eskişehirspor önceki akşam ise evinde konuk ettiği maçta güçlü rakibi Samsunspor karşısında da yine mücadeleci oyunu ile dikkat çekti.İlk...

İlhan hoca ile 3 maçlık zorlu dönemece Bandırma deplasmanından 1 puan alarak başlayan Eskişehirspor önceki akşam ise evinde konuk ettiği maçta güçlü rakibi Samsunspor karşısında da yine mücadeleci oyunu ile dikkat çekti.İlk 45 dakikalık bölümde beklenenden uzak görüntü sergilese de ikinci yarıda daha organize olan Şimşekler kalesinde pozisyonlar verirken buna rağmen  maçı bırakmayarak gol aradı.


Taraftarının güvendiği ve son maçta da locadan desteklediği Eskişehirspor mücadeleden asla vaz geçmeden her maçta sonuna kadar savaş verecek. Pazar günü de İstanbul deplasmanında  lig ikincisi İstanbulspor’a  konuk olacak Şimşekler yine pes etmeden puan ve puanlar almak için sahaya çıkacak. İlhan Var hoca oyuncularına Samsun maçını artık geride kaldığı belirtip İstanbulspor’a motive etmeye başladı. 


 


DEĞİŞİM VAR AMA..


Lige sıkıntılı bir başlangıç yapan ve özellikle futbol olarak iyi sinyaller vermeyen Eskişehirspor  İlhan Var hocanın gelmesi ile saha içinde büyük değişime girdi.  öncelikle oyuncularına öz güven aşılayan ve önlerine bakmalarını belirten Var hoca moral motivasyonu değiştirmeye çalıştı. Zorlu Bandırma deplasmanından 1 puan söken Eskişehirspor önceki akşam ise evinde konuk ettiği maçta güçlü rakibi Samsunspor karşısında da yine mücadeleci oyunu ile dikkat çekti.İlk 45 dakikalık bölümde beklenenden uzak görüntü sergileyen ve rakip kaleye gitmekte zorlanan Eskişehirsporlu oyuncular ikinci yarıda İlhan hocanın hamleleri ile tamamen değişime uğradı.  


TARAFTAR DESTEKLEDİ


Locadan kendilerine destek veren taraftarının da desteği ile maça iyi başlayıp net fırsattan yararlanamayan Kırmızı Şimşekler her ne kadar kalesinde büyük tehlikeler yaşasa da maçı bırakmadı.  Güçlü rakibi karşısında yakaladığı fırsatları ise iyi kullanamayan Eskişehirspor galibiyet hasretini devam ettirdi. 


PES ETMEK YOK


Lig uzun bir maraton.  Eskişehirspor için her puanın önemi oldukça büyük. İlhan hoca ile zorlu dönemece 1 puan ile başlayan ve Samsunspor karşısında sahadan puansız ayrılan Eskişehirspor mücadeleden asla vaz geçmeden her maçta sonuna kadar savaş verecek. Bu hafta da ligin ikincisi İstanbulspor’a  konuk olacak Eskişehirspor yine pes etmeden puan ve puanlar almak için sahaya çıkması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.