AMATÖR FUTBOLDA DÜĞÜM YARIN ÇÖZÜLÜYOR

AMATÖR FUTBOLDA DÜĞÜM YARIN ÇÖZÜLÜYOR
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu yarın İstanbul Grand Cevahir Otel’de BAL Ligi dahil Amatör maçların oynanıp oynanmaması ve gündemdeki maddelerin görüşüleceği Yürütme Kurulu toplantısını gerçekleştirecek…Amatör...

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu yarın İstanbul Grand Cevahir Otel’de BAL Ligi dahil Amatör maçların oynanıp oynanmaması ve gündemdeki maddelerin görüşüleceği Yürütme Kurulu toplantısını gerçekleştirecek…


Amatör Futbol Kulüpleri ve futbolcularının gözü kulağı bu toplantıda… Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(TASKK) yürütme kurulu toplantısını yarın gerçekleştirecek. İstanbul Grand Cevahir Otel’de saat:14.30’da başlayacak toplantıda Bölgesel Ama Lig dahil Amatör maçların oynanıp oynanmayacağı ve gündemdeki maddeler görüşülecek.


Toplantıdan çıkacak karar Türkiye Futbol Federasyonu’na iletilecek. Yarın ki toplantıda oynanması yönünde karar çıktığı takdirde son kararı TFF ve Sağlık Kurulu verecek.


Bu önemli toplantıda EASKF Başkanı Sadri Atam da TASKK örgütlenme Sekreteri olarak yerini alacak.


 


En erken Aralık’ın 2.haftası


Yarın İstanbul’da gerçekleşecek toplantıda amatör camia adına beklenen bir sonuç çıkması halinde liglerin en erken Aralık’ın ikinci haftasında başlayacağı öğrenildi. öte yandan bu sezon ki statü de ise yakın şehirler arasında 10’ar, 11’er yada en fazla 12’şer takımlı gruplar oluşturulacağı da biliniyor.


Süper Amatör Kümelere, Bölgesel Amatör Liglere olduğu gibi bu sezon isteyen takımlar katılabilecek. İlimiz Süper Amatör Küme de maçların oynanması halinde EASKF tarafından sahalarda soyunma odalarının kullanılmaması yönünde karar alınacağı da öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.