"ÇOK ZOR MAÇ BİZİ BEKLİYOR"

“ÇOK ZOR MAÇ BİZİ BEKLİYOR”
Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var gazeteniz İstikbal’e konuştu. “Zorlu bir dönemde yönetim bize güvendi ve ekibim ile birlikte takımın başına geldik” diyen Var “İlk günlerde bazı şeylere inanın şaşırdım....

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var gazeteniz İstikbal’e konuştu. “Zorlu bir dönemde yönetim bize güvendi ve ekibim ile birlikte takımın başına geldik” diyen Var “İlk günlerde bazı şeylere inanın şaşırdım. 35-36 oyuncu ile idman, çalışmalara sadece 1 saat kala tesislere gelmek ve daha birçok sıkıntılar ile karşılaştık” dedi.


“Son iki maçta da takıma elimizin değdiğini gösterdik” ifadesini kullanan İlhan Hoca Maalesef çok da uyarmamızı rağmen bireysel hatalar yapıyoruz. Birde eksiklerden dolayı tam olarak hiç bir maça çıkamadık. Tam kadro olalım siz o zaman farkı göreceksiniz” şeklinde konuştu.


Son olarak İstanbulspor maçına değinen Var “Benim bu ligde beğendiğim 3 takımdan biri İstanbulspor. Her maç aynı sistem ile oynuyorlar. Güçlü Son maçta evlerinde 2-0 geriden gelerek beraberliği yakalamaları da aslında bunun başka bir kanıtı..  önemli eksiklerimiz var. Ama yine de oyuncularıma güveniyorum” dedi


 


“İNANIN ŞAŞIRDIM”


Eskişehirspor teknik direktörü İlhan Var zorlu İstanbulspor deplasmanı öncesinde arkadaşımız Erkan Midilli’ye açıklama yaptı.


öncelikle göreve geldiği günden bu yana yaşanılanlarla ilgili değerlendirme de bulunan İlhan hoca “Zorlu bir dönemde yönetim bize güvendi ve ekibim ile birlikte takımın başına geldik. İlk günlerde bazı şeylere inanın şaşırdım. 35-36 oyuncu ile idman, çalışmalara sadece 1 saat kala tesislere gelmek ve daha birçok sıkıntılar ile karşılaştık. Bunları çözmek adına uğraştık ve hala da uğraşıyoruz. Takımda çok yetenekli oyuncular var. Ancak çok da eksikleri olduğunu gözlemledim. Futbolculara öncelikle özgüven aşılamak için uğraşıyoruz” dedi.


 


“ELİMİZİN DEĞDİĞİNE İNANIYORUM”


Teknik Direktör Var“Milli maç arasında oyuncuları arka arkaya oynayacağımız maçlara hazırladık. İlk Bandırma maçında iyi bir oyun sergilediğimize inanıyorum.  Galip de gelebilirdik. Nitekim uzatmada bir topumuz direkten döndü. Samsun karşısında oyuna iyi başlayamadık. Daha sonra toparlandık. Evet rakibe net pozisyonlar verdik ancak hep kendi asistlerimizden kaynaklandı bu pozisyonlar. Eksikler, sakatlanıp çıkanlar oldu. Ama mücadeleyi bırakmadan son dakikada bile gol arayan takım olduk. Bu iki maçta da takıma elimizin değdiğini gösterdik” dedi. 


 


“çOK BİREYSEL HATALAR YAPIYORUZ”


Bireysel hataların çok yapıldığını söyleyen Var “Maalesef çok da uyarmamızı rağmen bireysel hatalar yapıyoruz. Bu konuda çok çalışıyoruz ancak oyuncularımdaki sorun devem ediyor. İnşallah bu sorunu da aşacağız. Birde eksiklerden dolayı tam olarak hiç bir maça çıkamadık. Tam kadro olalım siz o zaman farkı göreceksiniz” dedi.   


 


 “çOK İYİ TAKIM İLE OYNAYACAĞIZ”


Son orak İstanbulspor maçı için de konuşan İlhan Var  “Benim bu ligde beğendiğim 3 takımdan biri İstanbulspor. Bunu hep söylerim ve ilk geldiğimde yönetime de söyledim. Her maç aynı sistem ile oynuyorlar. Birde oturmuş kadroları var. Güçlü ve kaliteli iyi bir takım ile oynayacağız. Son maçta evlerinde 2-0 geriden gelerek beraberliği yakalamaları da aslında bunun başka bir kanıtı. Bizi çok zor bir maç bekliyor.  önemli eksiklerimiz var. Ama yine de oyuncularıma güveniyorum. İnşallah dediklerimizi saha içinde yaparlar ve zorlu deplasmandan iyi bir sonuç ile döneriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.