SINIRLI SPORCU MESAFELİ EĞİTİM

SINIRLI SPORCU MESAFELİ EĞİTİM
Koronavirüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında Mart ayında tüm spor salonlarını kapatan ve açık alanlarda vatandaşları sporla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte sınırlı sayıda...

Koronavirüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında Mart ayında tüm spor salonlarını kapatan ve açık alanlarda vatandaşları sporla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte sınırlı sayıda sporcu, maske ve hijyen kurallarına uyarak spor tesislerinde fitnes eğitimlerine yeniden başladı.


Her yıl binlerce kişiyi sporla tanıştıran ve farklı mahallelerdeki spor merkezleri ile ücretsiz spor eğitimleri veren Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde eğitimlerine ara vermek zorunda kaldı. Bu süreçte spor merkezlerindeki bakım çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Ekim ayının ilk haftasında fitnes eğitimlerine başladı. Şirintepe, Gültepe ve Sütlüce Mahallelerinde bulunan 3 spor merkezinde salona her saat 3 kişi alındığını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri vaka sayılarının azalması durumunda diğer branşlarda da eğitimlerin başlayabileceğini belirttiler.


Büyükşehir Belediyesi'nin spora ve sporcuya her zaman destek olduğunu belirten vatandaşlar ise modern spor merkezlerinde, alanında uzman eğitmenler ile pandemi kurallarına uyarak spor yapmaktan büyük keyif aldıklarını ifade ettiler.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.