ODUNPAZARI ATLETLERİ YARIŞTI

ODUNPAZARI ATLETLERİ YARIŞTI
  Denizli, Türkiye Kros Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Müsabakalarda Odunpazarı atletleri de ter döktü.Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yapılan Türkiye Büyükler ve U20 Ferdi Kros Şampiyonası tabiat harikası...

 


 


Denizli, Türkiye Kros Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Müsabakalarda Odunpazarı atletleri de ter döktü.


Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yapılan Türkiye Büyükler ve U20 Ferdi Kros Şampiyonası tabiat harikası beyaz cennet Pamukkale eteklerinde başladı. Organizasyonun başlangıcını veren Başkan Osman Zolan, böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.


Büyük erkeklerde 10, U20 erkekler ve büyük kadınlarda 6, U20 kadınlarda ise 4 kilometre üzerinden yapılan yarışlara 37 ilden 218 sporcu katıldı.


Yarışlar hakkında bilgi veren Odunpazarı Atletizm antrenörü Serhat Kökten “Federasyon’un normalde ilk 8 e giren sporcuları Avrupa ve Balkan milli takımına seçme niteliğinde yaptığı Gençler Kros Türkiye Şampiyonası Denizli de yapıldı. 2001 doğumlu sporcuların arasında 2004 doğumlu sporcum Sıla Bayır Türkiye 5. Si oldu. Daha yıldız kategorisinde iken 3 yaş büyük ablalarının arasında nazarımızda genç milli kadrosuna girdi. Destek veren tüm paydaşlara teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.