SİVRİHİSARSPOR AKADEMİ MESAİYE BAŞLADI

SİVRİHİSARSPOR AKADEMİ MESAİYE BAŞLADI
Futbolda alt yapıda atağa geçen ve “İyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu yetiştirmek” hedefi  ile yola çıkan  Sivrihisarspor’da  ilk çalışma yapıldı.İLK ÇALIŞMASivrihisarspor  futbol alt yapı akademi bünyesinde çalışmalara...

Futbolda alt yapıda atağa geçen ve “İyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu yetiştirmek” hedefi  ile yola çıkan  Sivrihisarspor’da  ilk çalışma yapıldı.


İLK çALIŞMA


Sivrihisarspor  futbol alt yapı akademi bünyesinde çalışmalara başladı.


Futbolda alt yapıda atağa geçen ve “İyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu yetiştirmek” hedefi ile yola çıkan  Sivrihisarspor’da  bu yolda amaç gençleri sosyal ve sportif başarı sağlamak hedefleniyor. Kısa orta ve uzun vadeli planlamada ilk adım da atıldı.


EKİP SAĞLAM


Başında futbol şube sorumlusu Halim çal'ın bulunduğu Akademi'de birbirinden değerli Besyo mezunu hocalarımız ile verimli ilk idman gerçekleşti.


Alt yapı sorumlusu :Sezer Kuzucu ile birlikte yardımcı antrenörler çağrı öter, Volkan Gökören, Ercüment Inel, Kaleci antrenörü Erkan Bayram, Psikoloğ  Muhammed Ali üyümez,


Fizyoterapist Barış Gültekin ve Malzemeci Kamil çağlak gözetiminde yapılan ilk çalışma oldukça neşeli geçti.


BAŞKANDAN TEŞEKKüR


Sivrihisarspor kulüp başkanı Ahmet Alper Akdemir “Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Hamit Yüzügüllü’ye, önceki dönem kulüp başkanımız Cebrail Şimşek’e ve İlçemizin değerli iş adamlarından Ufuk çini'ye çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.