'DERS ÇIKARTMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ OLDU'

‘DERS ÇIKARTMAMIZ  GEREKEN BİR MAÇ OLDU’
Güçlü rakibi Ankara İhtisas karşısında son 4 dakikaya 27-24 önde giren Ormanspor üst üste hatalar yapıp  4 kişi kalınca farkı koruyamadı ve maç 27-27 tamamlandı. Ormanspor Antrenörü M.Fatih Işık “Telaşlanıp, son dakikalardaki...

Güçlü rakibi Ankara İhtisas karşısında son 4 dakikaya 27-24 önde giren Ormanspor üst üste hatalar yapıp  4 kişi kalınca farkı koruyamadı ve maç 27-27 tamamlandı. Ormanspor Antrenörü M.Fatih Işık “Telaşlanıp, son dakikalardaki üstünlüğümüzü koruyamadık. Defalarca izleyip ders çıkartmamız gereken bir maç oldu” dedi


 


üSTüNLüĞü KORUYAMADI


Türkiye Erkekler Hentbol 1.Ligi temsilcimiz Eskişehir Ormanspor bu hafta beraberliğe razı oldu. Kendi sahasında Ankara Hentbol İhtisas ile karşılaşan Ormanspor istediği oyunu ortaya koyamadı. ilk yarı 12-12 berabere biten maçın ikinci yarısında toparlanan ve son 4 dakikaya 27-24 önde giren Ormanspor üst üste hatalar yaptı. Birde ceza alıp 4 kişi kalınca farkı koruyamayarak beraberliğe razı olurken karşılaşma 27-27 sona erdi.


“GALİBİLETLE BİTEREBİLİRDİK”


Eskişehir Ormanspor Antrenörü M.Fatih Işık galibiyet serisinin bozulmasından üzüntü duyduklarını dile getirerek “Rakibimiz bizden güçlü ve tecrübeliydi. Yinede galibiyetle bitirebilirdik. Telaşlanıp, son dakikalardaki üstünlüğümüzü koruyamadık. Defalarca izleyip ders çıkartmamız gereken bir maç oldu” dedi.


MİLLİ ARA VAR


Milli takımın maçı nedeniyle Hentbol liglerine 2 hafta ara verilecek. A Milli Erkek hentbol takımımız 2022 Avrupa Hentbol Şampiyonası eleme grubu müsabakasında deplasmanda Hollanda ve 8 Kasım da Eskişehir de Slovenya ile oynayacak. Ormanspor 15 Kasım da Karabük deplasmanı ile maçlarına devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.