SULTANLARIN YÜZÜGÜLLÜ

SULTANLARIN YÜZÜGÜLLÜ
Voleybol 2.Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Sivrihisarspor dünde  Cadence Gölcük İhsaniye ekibini 3-0 yenerek lide 3’de 3 yaptı.  Şehit Anıl Gül Spor salonunda oynanan maçta Sivrihisar Belediye başkanı Hamid Yüzügüllü...

Voleybol 2.Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Sivrihisarspor dünde  Cadence Gölcük İhsaniye ekibini 3-0 yenerek lide 3’de 3 yaptı.  Şehit Anıl Gül Spor salonunda oynanan maçta Sivrihisar Belediye başkanı Hamid Yüzügüllü de maçı izleyerek kızara destek verdi. 


SüPER KIZLAR


İlimizi bu yIl Voleybol 2.Ligi’nde temsil eden ve ilk iki maçı kazanarak ligin iddalı takım olduğu gösteren  Sivrihisarspor dünde evinde konuk ettiği Cadence Gölcük İhsaniye ekibini rahat devirdi. (3-0)


Şehit Anıl Gül Spor salonunda oynana maçta rakibe karşısında oldukça üstün bir oyun sergileyen Antrenör Bilal Pakoğlu’nun öğrencileri rakibine set vermeden karşılaşmayı 3-0 alarak iddiasını gösterdi.


BAŞKAN TEBRİK ETTİ


Kızlara destek veren ve her maçı takip eden Sivrihisar Belediye başkanı Hamid Yüzügüllü de Şehit Anıl Gül Spor salonunda maçı izleyerek kızlara destek verdi. Yüzügüllü maç sonu da kızları ve teknik ekibi tek tek tebrik etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.