KADRODA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

KADRODA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK
Hafta içi oynanan Samsunspor maçının ardından Teknik direktör İlhan Var  kadroda zorunlu değişiklikler yaparak dün  Hasan Ulaş Uyğur, Erdal Akdari, Furkan Balaban,  Berkay Tanır ve Onur Arı’ya ilk 11’de görev verdi.Eskişehirspor...

Hafta içi oynanan Samsunspor maçının ardından Teknik direktör İlhan Var  kadroda zorunlu değişiklikler yaparak dün  Hasan Ulaş Uyğur, Erdal Akdari, Furkan Balaban,  Berkay Tanır ve Onur Arı’ya ilk 11’de görev verdi.


Eskişehirspor teknik direktörü İlhan Var İstanbul deplasmanında kadroda zorunlu değişiklikler yaptı.


Cezalı Bilal’in yokluğunda sağ bekte  Hasan Ulaş Uyğur, sol bekte ise Muhammed’in yerine Erdal Akdari görev aldı.  Defansta Bedirhan’ın yerine Furkan Balaban oynarken, orta alanda kıvanç’ın yerine Berkay Tanır, forvette ise İbrahim Halil’in yerine Onur Arı ilk 11’de maça başlayın isimler oldu.  Son oynanan Samsunspor maçından Ekrem Kılıçarslan, Sezgin Coşkun, Onur Bayramoğlu, Mehmet özcan, Hamed Abodun Sholaja ve Sunday Alımı dün yine 11’de oyana isimler oldu.


Teknik direktör İlhan Var 46’da Onur Bayramoğlu’nun yerine Talha Erdoğan, 61’de Onur Arı’nın yerine İbrahim Halil öner ve 76’da ise Hamed Abodun Sholaja’nın yerine de Kaan Gül oyuna dahil oldu.


 


7. HAFTA TOPLU SONUçLAR


ümraniyespor-Altınordu: 1-1


Samsunspor-Keçiörengücü : 4-2


Bandırma-Adana Demir :0-3


Ankaraspor-Balıkesirspor: 1-2


İstanbulspor-Eskişehirspor : 3-0


Adanaspor-Tuzlaspor : 1-3


Altay-Giresunspor (ERT.)


26 Ekim Pazartesi:


19.00 Boluspor-Menemenspor


19.00 Akhisarspor-Bursaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.