FAYDALAR FAYDASIZ İMKANLAR İMKANSIZ

FAYDALAR FAYDASIZ    İMKANLAR İMKANSIZ
Yeni teknik direktör İlhan Var ile Bandırma maçında değişim rüzgarları estiren ve 1 puanla dönen Kırmızı Şimşekler hafta içi Samsunspor’a tek golle yenilmişti. Dün ligin güçlü takımı İstanbul önünde sürpriz arayan...

Yeni teknik direktör İlhan Var ile Bandırma maçında değişim rüzgarları estiren ve 1 puanla dönen Kırmızı Şimşekler hafta içi Samsunspor’a tek golle yenilmişti. Dün ligin güçlü takımı İstanbul önünde sürpriz arayan Eskişehirspor rakip kalede pozisyon bulmakta zorlananınca rakibine teslim oldu.  


İlk 20 dakika rakibi ile başa baş oynayan Eskişehirsporlu oyuncular yediği golün ardından yine maçı döndüremedi. çok mücadele eden ve istekli oynayan siyah-kırmızılı  oyuncular rakibine mağlup oldu ve galibiyet hasretini 20 maça çıkardı.


Maçın hakemi Cihan Aydın  Es-Es’in tartışmaya açık pozisyonda Erdal ile attığı golü iptal ederken, Mehmet özcan’a durum 1-0 iken yapılan penaltıyı ise es geçti. Erdal’a önce kırmızı kart gösteren ve ardından da iptal eden hakem Aydın  yönetimi ile büyük tepki aldı.


YİNE OLMADI


Eskişehirspor, İstanbul deplasmanında rakibine 3-0 mağlup oldu. Güçlü rakibi karşısında Maçın ilk 20 dakikalık bölümünde başa baş bir oyun ortayla koya Şimşekler  21.dakikada kalesinde golü gördü. Bu dakikada Egehan’ın ceza alanına ortasında Abazaj, topun gelişine çok düzgün bir vuruşlu durumu 1-0 yaptı ve devre bu skorla tamamlandı.


HAKEM FAKTöRü öN PLANA çIKTI


Maçın ikinci yarısında da istekli olan Şimşeklerin önce Erdal ile attığı gol ofsayt gerekçesi ile sayılmazken, ardından Mehmet özcan’a ceza alanı içinde yapılan faulde hakem penaltıyı vermedi.  Erdal’a önce kırmızı kart gösteren ve ardından da iptal eden hakem Aydın  yönetimi ile büyük tepki aldı.


GOLLER GELDİ


Karşılaşmanın 63.dakikasında Diouf karşılaşmada İstanbulspor’un ikinci golünü atan isim oldu. (2-0).  Maçın son bölümünde Eskişehirspor üzerinde baskısını artıran İstanbulspor’da 83. Dakikada Enes’in vuruşu direkte patladı. 87.dakikada Roka, kaleci Ekrem tarafından ceza alanı içinde düşürüldü. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Onur, topu Eskişehirspor ağlarına gönderdi.  (3-0). Rakibine yenilen Şimşekler galibiyet hasretini de sürdürdü.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.