"BU FORMA KUTSALDIR NASİP OLMAZ HERKESE"

“BU FORMA KUTSALDIR NASİP OLMAZ HERKESE”
İstanbulspor yenilgisi sonrası taraftar takımı tesislerde "Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" sloganları ile karşıladı. Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri tepkisini sosyal medya hesabından “Taraftar yıllardır mücadele...

İstanbulspor yenilgisi sonrası taraftar takımı tesislerde "Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" sloganları ile karşıladı. Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri tepkisini sosyal medya hesabından “Taraftar yıllardır mücadele ediyor. Yönetim mücadele ediyor. Teknik ekip mücadele ediyor. Tesis personeli mücadele ediyor. Yerel basın mücadele ediyor. Ama sahada mücadele olmadığı zaman bütün bu mücadele boşa gidiyor. İnsanda biraz olsun utanma olur” dedi.


 


TEPKİ TOPLADI


20 maçtır kazanamayan Eskişehirspor’da saha içindeki oyuncuların mücadelesi taraftarın sabrını taşırdı.


Sahada kazanmak için pek varlık gösteremeyen bazı futbolcular artık fazlasıyla tepki toplamaya başladı. Taşıdığı formanın büyüklüğünü bilmeyen ve alınan her yenilgiyi doğal olarak karşılamaya başlayan anlayış isyan ettirdi.


TARAFTARI KIZDIRDI


Siyah Kırmızılı takım son olarak İstanbul deplasmanında İstanbulspor karşısında 3-0 yenildi. Alınan yenilgiden çok Eskişehirsporlu futbolcuların yenilgiyi kabullenmesi ve direnç göstermemesi kızdırdı.  Sonunda Eskişehirspor taraftarı da patladı. Futbolculara sosyal medya üzerinden ve tesislere giderek tepkilerini gösterdiler.


“İNSANDA BİRAZ OLSUN UTANMA OLUR”


İstanbulspor yenilgisi sonrası taraftar takımı gece tesislerde "Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" sloganları ile karşıladı. Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri tepkisini sosyal medya hesabından şu cümlelerle ifade etti “Taraftar yıllardır mücadele ediyor. Yönetim mücadele ediyor. Teknik ekip mücadele ediyor. Tesis personeli mücadele ediyor. Yerel basın mücadele ediyor. Ama sahada mücadele olmadığı zaman bütün bu mücadele boşa gidiyor. İnsanda biraz olsun utanma olur” dedi. 


Ayrıca sosyal medya aracılığı ile de taraftarlar oyunculara tepkisini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.