ALKILIÇGİL'DEN BİR JEST DAHA

ALKILIÇGİL’DEN BİR JEST DAHA
Eskişehir’de spor fotoğrafçılığı denildiğinde akla gelen ilk isim olan, rahmetli İsmail Alkılıçgil’in oğlu Varol Alkılıçgil “Onlar benim mahallemin çocukları” dediği minik dostlarına jestte daha bulundu.Ertuğrulgazi...

Eskişehir’de spor fotoğrafçılığı denildiğinde akla gelen ilk isim olan, rahmetli İsmail Alkılıçgil’in oğlu Varol Alkılıçgil “Onlar benim mahallemin çocukları” dediği minik dostlarına jestte daha bulundu.


Ertuğrulgazi Mahallesi’nde ki evinin bulunduğu sokakta pandemi süreci nedeniyle spordan uzak kalan çocuklara daha önce futbol ve voleybol topu hediye eden Alkılıçgil, bu kez TüFAD’ın katkısıyla forma yaptırdı.


 


İlimizin sevilen spor fotoğrafçısı Varol Alkılıçgil bildiğiniz üzere gazeteniz İstikbal ile de çalışmalarını paylaşarak sizlere ulaştırmamıza vesile olmaya devam ediyor. Son dönemde sadece haber yapan değil, haberlerde başrol de olan Alkılıçgil örnek davranışlara imza atarak yine gönüllere girmeyi bildi.


Ertuğrulgazi mahallesinde ikamet eden fotoğraf ustası evinin bulunduğu sokakta yer alan minik dostlarına belki de hayatları boyunca unutamayacakları jestlerde bulunuyor. Pandemi sürecinde evlerinde bunalan miniklere yaklaşık bir ay önce futbol ve voleybol topu temin eden Alkılıçgil, sokakta ki spor kültürünü ayakta tutmaya da vesile olmaya çalışmıştı. O dönem büyük sevinç ile toplarına kavuşan minikler, bu kez da yeni formalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Minikler Varol ağabeylerine ve bu konuda yardımcı olan TüFAD Başkanı Ahmet Bingöl’e de teşekkür etti.


Varol Alkılıçgil ise bu düşünceyi ilk hayata geçirdiğinde o an çocukların yaşadığı mutluluğun tarifinin olmadığını gördüğünü belirterek, bu kez forma hediye etmeye düşündüğünü ve bu konuda da kendisine destek veren TüFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl ile yönetim kuruluna ayrıca teşekkürlerini ilettiğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.