"ARTIK KAZANMAK İSTİYORUZ"

“ARTIK KAZANMAK İSTİYORUZ”
Başkan Akgören “İlhan hocanın gelişi ile takımda değişim olduğunu herkes gördü. Çok güçlü 3 takım ile oynadık. Takımda değişim var ama bunun skora yansıması gerekiyor. Kazanamamak hepimizi çok üzüyor. Arka arkaya Akhisar...

Başkan Akgören “İlhan hocanın gelişi ile takımda değişim olduğunu herkes gördü. çok güçlü 3 takım ile oynadık. Takımda değişim var ama bunun skora yansıması gerekiyor. Kazanamamak hepimizi çok üzüyor. Arka arkaya Akhisar ve Keçiörengücü ile iç sahada iki maça çıkacağız. Rakipler güçlü ama bu maçları kazanmak istiyoruz” dedi.


Şanssızlıklardan da yakınan Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören “Hiçbir maça tam kadro çıkamadık. Geç imza atan oyuncular tam hazır değil. Cezalı, sakatlar ve coronaya yakalanan futbolcularımız da oldu. Şanssızlıklar da yakamızı bırakmıyor. Belki tam kadro çıksak farklı skorlar alabilirdik” dedi.


 


 


“DEĞİŞİM SKORA DA YANSIMALI”


Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu.


İlhan hoca ile takımda bazı değişimin olduğunu belirten başkan Akgören “İlhan hocanın gelişi ile takımda değişim olduğunu herkes gördü. özellikle Bandırma maçında galibiyeti kaçırdık. Değişim var ama bunun skora yansıması gerekiyor. Kazanamamak hepimizi çok üzüyor. Ama şunu da unutulmasın Bandırmaspor, Samsunspor ve İstanbulspor gibi ligin çok güçlü 3 takımı ile oynadık” dedi.


“FUTBOLCULARDA üZGüN”


Başkan Akgören oyuncuların da elinden geldiğini yaptığı belirtip “Maça kazanamamak oyuncuları çok geriyor ve baskı yapıyor.  Onlarda kazanmak, gol atmak ve galibiyet sevinci yaşamak istiyor. Ellerinden gelini yapıyorlar ancak olmuyor. Buna hepimiz çare arıyoruz. İnanan en çok futbolcular üzgün” dedi.


“Hİç BİR MAçA TAM KADRO çAKIMADIK”


Takımda şanssızlıkların olduğunu da belirten başkan Akgören “Geçtiğimiz sezonki kadrodan güç kaybettik. Bu da yetmiyormuş gibi sezon başından bu yana hiçbir maça tam kadro çıkamadık. Takıma geç katılan Alperen, Erdal, Mevlüt tam hazır değil. Bazı oyuncular iğne ile maça çıkıp fedakarlık yapıyor.  Cezalı, sakatlar ve coronaya yakalanan futbolcularımız da oldu. Belki tam kadro ve oyuncularımız hazır olsa daha farklı skorlar alırdık” dedi.   


“KAZANMAK İSTİYORUZ”


Akgören artık kazanmak istediklerini belirterek “Bizim artık galibiyet almamız gerekli. önümüzde Akhisar ve Keçiörengücü ile maçlarımız var. İki takım da oturmuş bir kadroya sahip ve güçlü ekipler. Ancak iç sahada oynayacağımız maçları kazanmak istiyoruz. Yeni teknik heyetimi ve oyuncularda kazanıp üstlerindeki stresi atmak istiyor. İnşallah bunu da Pazar günü Akhisar karşısında başaracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.