TEPEBAŞI KENDİNE GÜVENİYOR

TEPEBAŞI KENDİNE GÜVENİYOR
Pazar günü saat:15.00’da Sivrihisarspor ile derbi maçına çıkacak Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nün çekincesi yok. Oyuncular kendinden emin şekilde bu maça hazırlanıyor. Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde hafta sonu Eskişehir...

Pazar günü saat:15.00’da Sivrihisarspor ile derbi maçına çıkacak Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nün çekincesi yok. Oyuncular kendinden emin şekilde bu maça hazırlanıyor.


 


Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde hafta sonu Eskişehir derbisi var. Bir yanda 3’te 3 ile lider Sivrihisar diğer tarafta ligde bir galibiyet ve bir mağlubiyetli Tepebaşı Gençlik…


İki takım arasında dengeler çok farklı olsa da tamamı Eskişehirli oyunculardan oluşan Tepebaşı Gençlik açısından bu maçın farklı bir önemi daha var. Onlar sonuç ne olursa olsun, bu şehrin çocuklarının da neler yapabileceğini göstermek adına sahada olacak. Antrenörler özkan ve Fatma çimenli çifti ise rakibe saygı duyduklarını ama sahada sonuna kadar pes etmeyen bir Tepebaşı izlettirmek istediklerini söylediler.


Oyuncular ise geçtiğimiz hafta çanakkale’de hakem kurbanı olmalarına rağmen bu maça farklı bir motivasyon ile hazırlandıklarını belirttiler.


Keyiflerin yerinde olduğu Tepebaşı’nda tüm gözler Pazar günü oynanacak derbi maçına çevrildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.