SİVRİHİSAR DERBİYE BAYRAM HAVASINDA HAZIRLANIYOR

SİVRİHİSAR DERBİYE BAYRAM  HAVASINDA HAZIRLANIYOR
Sivrihisar ilçesinde dün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu coşkuyla kutlandı. Kutlamalara katılan Sivrihisarspor kadın voleybol takımına Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü derbi maçı öncesi yemek morali verdi… Sivrihisar...

Sivrihisar ilçesinde dün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu coşkuyla kutlandı. Kutlamalara katılan Sivrihisarspor kadın voleybol takımına Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü derbi maçı öncesi yemek morali verdi…


 


Sivrihisar Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Kutlamalara katılan Kadın Voleybol takımı derbi maçına bayram havasında hazırlanmaya devam etti. Sivrihisarspor yönetimi ve sporcuları da eksiksiz şekilde ilçede yapılan etkinliklerde yerini aldı.


Spor salonunda minik futbolcularla bir araya gelen Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü başarı dileğinde bulunarak beklentilerini aktardı. Daha sonra hafta sonu Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü ile derbi maçına çıkacak Kadın Voleybolculara Uça Park’ta mangal başında yemek morali veren Yüzüzgüllü Sivrihisar’ın sporunda merkezi olma yolunda başarılı adımlar atmaya devam edeceğini yineledi.


Hafta sonu derbi maçında önce dostluğun kazanacağını da söyleyen Yüzügüllü “Her iki takımda bizim şehrimizin yani bizin takımımız. Kazanan Eskişehir sporu olacak. Bu şehrin voleyboluna yakışır bir maç olsun” dedi.


Kadın Voleybolcular ise başkan Yüzügüllü ve Sivrihisarspor yönetimine galibiyet sözü verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.