ES-ES'TE 29 EKİM COŞKUSU

ES-ES’TE 29 EKİM COŞKUSU
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl dönümü yurt genelinde olduğu gibi Eskişehirspor’da kutlama yapıldı.  A takım teknik heyet ve oyuncuları ile alt yapı ve Fabrika futbol’daki minikler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıl dönümü yurt genelinde olduğu gibi Eskişehirspor’da kutlama yapıldı.  A takım teknik heyet ve oyuncuları ile alt yapı ve Fabrika futbol’daki minikler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Türk bayrağı açarak kutladı.


 


Kulüpten yapılan açıklama da ise “Eskişehirspor Kulübü olarak, Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türk İstiklâlinin ve Türk Cumhuriyetinin daimî bekçileriyiz. Cumhuriyetimizin 97. yaşı kutlu, ömrü sonsuz olsun” ifadelerine yer verildi.


 


“CUMHURİYETİN BEKçİLERİYİZ”


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı pandemi nedeniyle tedbirler eşliğinde ülkenin tüm yerinde kutlanıyor. Eskişehirspor Kulübü de 97. Yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramını unutmadı.  Eskişehirspor A takımı ve genç takımları antrenmana dev bayrak açarak ‘Cumhuriyeti kutladı. Kulübün sosyal medya hesabından ise “Eskişehirspor Kulübü olarak, Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türk İstiklâlinin ve Türk Cumhuriyetinin daimî bekçileriyiz. Cumhuriyetimizin 97. yaşı kutlu, ömrü sonsuz olsun” ifadelerine yer verildi.


 


MİNİKLER DE KUTLAMA YAPTI


Ayrıca Eskişehirspor'da Fabrika adıyla çalışan futbol okullarındaki minikler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Dev Türk bayrağı açan minikler Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafı da açarak poz verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.