DEMİRSPORLU ESKRİMCİLER SEVİNDİRDİ...

DEMİRSPORLU  ESKRİMCİLER  SEVİNDİRDİ…
Demirspor Eskrim takımı,  Ankara ve Bursa’da katıldığı Eskrim Türkiye Şampiyonalarında Eskişehir’e toplamda 6 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attılar. Eskişehir Demirspor Kulübü Eskrim takımı,  son 3 haftada...

Demirspor Eskrim takımı,  Ankara ve Bursa'da katıldığı Eskrim Türkiye Şampiyonalarında Eskişehir'e toplamda 6 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attılar.


 


Eskişehir Demirspor Kulübü Eskrim takımı,  son 3 haftada katıldığı şampiyonlarda 6 madalya kazanarak evine geri döndü. Ankara'da yapılan Büyükler açık Eskrim turnuvasında Muhammed Anasız şampiyon olurken, Kadınlarda ise Büşranur Adalıoğlu üçüncülüğü elde etti.  Yıldızlar kategorisinde de Serra Macit Türkiye şampiyonu olarak kürsüdeki yerini aldı.


Bursa'da yapılan U12 müsabakalarında da Duru Ecrin Başkalar şampiyon, Elif Zeren Eşsiz ikinci olarak Eskişehir'e madalya kazandırma başarısı gösterdiler.  Elde edilen başarılar nedeniyle sporcularını kutlayan,  Demirspor Kulübü Eskrim antrenörü Hakan özden, "Pandemi döneminde aralıksız devam eden antrenmanlarımızın sonucunda aldığımız başarılardan dolayı çocuklarımızı tebrik ediyorum Aslında pandemi döneminde yapılabilecek en güzel sporda Eskrim’dir. Sporun özelliğinde maske eldiven ve mesafe vardır. Bizden desteklerini esirgemeyen Eskişehir Demirspor kulübü başkanı Gönül Cemoğlu’na teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.