"TARAFTARIMIZA HEDİYE VERMEK İSTİYORUZ"

“TARAFTARIMIZA HEDİYE VERMEK İSTİYORUZ”
Eskişehirspor’un başarılı siyahi oyuncuları Sunday Alimi ve Hamed Sholaja Adana Demirspor maçı öncesi konuştu. Her hafta daha da geliştiklerini belirten ikili “Takım halinde iyi mücadele edersek ve oynarsak puan puanlar alabiliriz....

Eskişehirspor’un başarılı siyahi oyuncuları Sunday Alimi ve Hamed Sholaja Adana Demirspor maçı öncesi konuştu. Her hafta daha da geliştiklerini belirten ikili “Takım halinde iyi mücadele edersek ve oynarsak puan puanlar alabiliriz. Keçiörengücü maçında gücümüzü gösterdik. üzerine koyarak ilerlemeliyiz. En büyük isteğimiz galip gelerek, bunu taraftara hediye etmek” dediler.


 


“Artık bizde kolay rakip değiliz”


Kritik maç öncesi özel açıklamalarda bulunan Sunday Alimi, “Adana Demirspor bu ligin en kuvvetli takımlarından birisi. Herkes onların Süper Lig’e çıkacağını düşünüyor. Ama biz de hiç kolay bir rakip değiliz. Maça iyi hazırlandık. Ankara Keçiörengücü maçında gücümüzü gösterdik. Kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. çok daha az hata yapıyoruz. Takım oyunu oynuyoruz. Eksiklerimizi tamamladık. Adana deplasmanından mutlu dönmek istiyoruz. Sıkı bir şekilde hazırlandık. Taraftarımıza bir galibiyet hediye etmek istiyoruz” dedi.


 


“Takım halinde oynarsak başarabiliriz”


Hamed Sholaja, ise“Rakibimiz konumu itibariyle mutlak kazanmak için sahaya çıkacak. Onların gücünü biliyoruz. Performans olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Adana Demirspor maçında da sahada her şeyimi vererek elimden geleni yapmaya çalışacağım. Takım halinde en iyi şekilde oynarsak istediğimiz sonucu alabiliriz. Geçmiş maçlara göre artık daha iyi futbol oynuyoruz. Maçlar seyircisiz olduğu için bizim açımızdan iç veya dış saha fark etmiyor. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. İnşallah onlardan daha iyi mücadele ederek galip gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.