KUPADA MORAL ARIYORUZ

KUPADA MORAL ARIYORUZ
Ligde kötü giden Şimşekler bugün kupa sınavına çıkacak. Kupaya 3. Turdan katılan ve 3. Lig ekibi Cizrespor’u eleyen Eskişehirspor bugün 4. Tur maçında Kastamonu takımı ile karşılaşacak.Yeni tek meç elemasyon sistemine görü...

Ligde kötü giden Şimşekler bugün kupa sınavına çıkacak. Kupaya 3. Turdan katılan ve 3. Lig ekibi Cizrespor’u eleyen Eskişehirspor bugün 4. Tur maçında Kastamonu takımı ile karşılaşacak.


Yeni tek meç elemasyon sistemine görü oynanacak olan karşılaşma Eskişehir Yeni stadyumda saat 14.30’da başlayacak. Teknik direktör İlhan Var’ın kupa maçında ligde fazla forma şansı vermediği oyuncuları oynatması bekleniyor.  


 


RAKİP KASTAMONU


Bu sezon kupaya 3. Turdan giren ve 3.lig ekibi Cizrespor’u eleyen Eskişehirspor 4. Turda ise 2.lig takım Kastamonuspor ile eşleşmişti. Eskişehirspor Kastamonu maçı bugün Eskişehir Yeni stadyumda oynanacak. Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Maçı hakem ömer Faruk Turtay yönetecek.  Yine tek maç elemasyon sistemine göre oynanacak olan maçta 90 dakika  beraberlikle sonuçlanırsa uzatmalara geçilecek.  Yine eşitlik bozulmaz ise penaltılarla tur atlayan takım belli olacak.


YEDEK VE GENçLER SAHADA


Cizre karşısında ligde fazla forma şansı bulamayan ve gençlere şans veren teknik direktör İlhan Var’ın bugünkü maçta da yine genç ağırlıklı bir kadro sahaya sürmesi bekleniyor. Kupada genç ekip ile gidebildiği yere keder gitmek hedefinde olan Şimşeklerin Kastamonuspor’u da elemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.