"BU LİGDE HERKES HERKESİ YENEBİLİR"

“BU LİGDE HERKES  HERKESİ YENEBİLİR”
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Puan durumu bizi yanıltmamalı. Eskişehirspor kadrosu genç ama 2 buçuk, 3 yıldır beraber oynayan oyunculardan kurulu. Bizim için zor bir maç olacak. Bu ligde herkes herkesi yenebilir"...

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Puan durumu bizi yanıltmamalı. Eskişehirspor kadrosu genç ama 2 buçuk, 3 yıldır beraber oynayan oyunculardan kurulu. Bizim için zor bir maç olacak. Bu ligde herkes herkesi yenebilir" dedi.


 


Hem Yarışmacı


Hem Yetiştirici


Radyospor’da Salim Manav’a konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Bizim önceliğimiz altyapıdan gelen futbolcuları TFF 1.Lig’de olabildiğince çok fazla oynatmak. Altınordu hem yarışmacı hem de yetiştirici olan bir kulüp olarak tanınıyor. 10. Hafta sonunda lider durumdayız. Ortalama 2 puan ile devam ediyoruz. Hem yetiştirip, hem de sportif başarı yakalamak çok güzel bir şey.


 


Sistem önemli


Daha önceki sezonlarda lige kötü başlayıp daha sonra iyi sonuçların geldiğini gördük. Altyapıdan gelen oyuncuların takıma daha uzun sürede alışmasına, oyun sistemimize daha geç adapte olmalarına bağlıyorum. Biz bir sistem takımıyız. 6-7 eksiğe rağmen bu sistem bu sezon çok iyi bir şekilde ilerliyor. 17 yaşındaki bir futbolcu da 28 yaşındaki bir futbolcuda  aynı şekilde futbol oynamaya çalışıyor.


 


Oyuncularımı uyarıyorum


Eskişehirspor benimde zamanında formasını giymiş olduğum çok önemli bir camia. İçerisinde olmuş olduğu durum biraz üzücü. Puan durumu bizi yanıltmamalı. O kadro genç ama 2 buçuk, 3 yıldır beraber oynayan oyunculardan kurulu. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Bu sezon maçlarını sıkı bir şekilde takip ettim. Skor ne olursa olsun saha içerisinde çok iyi mücadele ediyorlar. Bizim için zor bir maç olacak. Adana Demirspor maçının son 20 dakikasına kadar da maçı önde götürdüler. Oyuncularımı sık sık uyarıyorum.


 


“6-7 eksiğimiz var”


4 oyuncumuzun karantina süreci devam ediyor. Karantina sonrası futbola geri dönüş de sıkıntılı oluyor. Muzaffer Kocaer sarı kart cezalısı. 6-7 eksiğimiz var. önemli olan diğer futbolcularımızı hazır tutmak. Sağlık sorunu olmayan futbolculardan en yüksek performansları almak da bizim bir görevimiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.