SİZE GALİBİYET YAKIŞIR

SİZE GALİBİYET YAKIŞIR
Kadınlar Voleybol 2.Liginde ilimizi temsil eden Sivrihisarspor ve Tepebaşı belediye kızları bugün zorlu maçları çıkacak.  Sivrihisar Sultanları deplasmanda ligin güçlü takımı Çanakkale Yeşil Bayramiç,  Tepebaşı Gençlik...

Kadınlar Voleybol 2.Liginde ilimizi temsil eden Sivrihisarspor ve Tepebaşı belediye kızları bugün zorlu maçları çıkacak.  Sivrihisar Sultanları deplasmanda ligin güçlü takımı çanakkale Yeşil Bayramiç,  Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü bayanları ise İnegöl Voleybol ile karşılaşacak.


SİVRİHİSAR EN ZORLU DEPLASMANDA


Kadınlar Voleybol 2.Lig 2.Grupta bu sezon oynadığı ilk 6 maçında 6 galibiyet alarak zirvede yer alan Sivrihisarspor bugün en zorlu deplasmanda galibiyet arayacak.  Grupta en yakın takipçisi konumunda yer alan çanakkale Yeşil Bayramiç’in konuğu olacak temsilcimiz deplasmanda da olsa rakibini yenerek 7’de 7 yapmak istiyor. Cuma gecesi yola çıkan ve dün dinlenen Antrenör Bilal Pakoğlu’nun öğrencileri bugünkü maç için beklemeye geçti. çanakkale Bayramiç spor salonundaki karşılaşma Pazar günü saat:13.30’da başlaYAcak.


TEPEBAŞI KIZLARI KAZANMAK İSTİYOR


Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde ki bir diğer temsilcimiz Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü bugün evinde oynayacağı İnegöl Voleybol maçını da kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkartmak istiyor.Antrenör özkan ve Fatma çimenli nezaretinde çalışmalarını tamamlayan kızlarımızın maçı Yenikent Şehit Anıl Gül spor salonunda saat 15.00’de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.