ALTINORDU İLE BİTTİ BAŞLASIN

ALTINORDU İLE BİTTİ  BAŞLASIN
 En son geçtiğimiz sezon 8 Şubat 2020 tarihinde Altınordu’yu yenen Eskişehirspor bu maçın ardından ligde hiç kazanamamıştı.Es-Es bugün lider olarak ilimize gelen Altınordu’yu konuk edecek. Şimşekler rakibi ile başladığı...

 En son geçtiğimiz sezon 8 Şubat 2020 tarihinde Altınordu’yu yenen Eskişehirspor bu maçın ardından ligde hiç kazanamamıştı.Es-Es bugün lider olarak ilimize gelen Altınordu’yu konuk edecek. Şimşekler rakibi ile başladığı kazanamama serisine bu sefer rakibini yenerek durdurmak  hedefinde.  


 Son iki maçta güçlü rakiplere rağmen pozisyonlara girip öne de geçen Eskişehirsporlu oyuncuların nefesi yetmeyince  üstünlüğü koruyamamıştı. Bugün saha içinde oyuncuların galibiyete ulaşması için sahada sadece yürekleri değil nefeslerinin de yetmesi gerekiyor. Bugünkü zorlu karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.


HASRETE SON VERME ZAMANI


Ligde 3 puan özlemi çeken Eskişehirspor bugün lideri devirerek kötü giden seriye durdurmak istiyor. Ligde en son 8 Şubat 2020 tarihinde Altınordu’ya yenen Kırmızı Şimşekler 23 maçtır 3 puan sevinci yaşamıyor. Eskişehirspor’da tek hedef 295 günlük özlemi bitirmek.  


YİNE ALTINORDU


Geçtiğimiz sezon evinde Altınordu’yu yenen ve bu maçın ardından ligde hiç kazanamayan Eskişehirspor bugün yine evinde Altınordu’yu konuk edecek. Kente lider olarak gelen rakibini devirmekte kararlı olan Şimşekler rakibi ile başladığı kazanamama serisine bu sefer rakibini yenerek durdurmak  hedefinde.  


NEFESİNİZ DE YETSİN


Son iki lig maçında Keçiörengücü ve Adana Demir oynayan Şimşekler her iki maçta da üstünlüğü koruyamadı. Başkent ekibi karşısında yenik duruma düşmesine rağmen öne geçen Şimşekler son dakikalarda kalesinde gol görerek rakibi ile berabere kaldı. Son oynanan Adana Demir maçında ise Eskişehirspor deplasmanda öne geçmesine rağmen son 20 dakikada dağıldı. 


Her iki maçta da sahada olağan üstü mücadele eden ve takım oyunu oynamaya çalışan Eskişehirspor’da oyucular yine net fırsatları cömertçe harcarken 3 puan için nefesleri yetmedi. Bugünkü maçta oyuncuların galibiyete ulaşması için sahada sadece yürekleri değil nefeslerinin de yetmesi gerekiyor.


SAAT 16.00’DA BAŞLAYACAK


Eskişehirspor ile Altınordu arasındaki zorlu karşılaşma yeni stadyumda saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi üst Klasman hakemi çağdaş Altay yönetecek.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.