LİDERE SELAM DURUN!

LİDERE SELAM DURUN!
Kadınlar Voleybol 2.Ligi 2.grubunun kayıpsız lideri Sivrihisar geride kalan hafta sonu en yakın takipçisi Çanakkale Bayramiç’i de 3-0’lık skorla geçerek, bu sezon çıktığı 7.maçında galibiyetle ayrılarak zirvede ki yerini...

Kadınlar Voleybol 2.Ligi 2.grubunun kayıpsız lideri Sivrihisar geride kalan hafta sonu en yakın takipçisi çanakkale Bayramiç’i de 3-0’lık skorla geçerek, bu sezon çıktığı 7.maçında galibiyetle ayrılarak zirvede ki yerini perçinledi.


 


Sivrihisar Kadın Voleybol takımımız bu sezon ilk kez boy gösterdiği 2.Ligde ki 7.maçından da galibiyetle ayrıldı. Sultanlar, en yakın rakibi çanakkale Bayramiç’e de 3-0’lık skorla acımadı. Zorlu geçmesi beklenen maça iyi konsantre olan Sivrihisar Kadın Voleybolcuları kalitesini de fileye yansıtınca net bir galibiyet aldı.


Play-Off yolunda çok büyük bir avantajı cebine koyan Bilal Pakoğlu ve öğrencileri bu maçın ardından büyük sevinç yaşadı. 20 Aralık’ta deplasmanda oynayacağı Ayvalıkgücü Belediyesi müsabakasına kadar müsabakası olmayan ekibimizde oyunculara Cumartesi’ye kadar 5 günlük izin verildi.


Antrenör Pakoğlu “Oyuncularımla gurur duyuyorum. Kritik bir deplasmanda karakter ortaya koyarak çok net bir galibiyet aldılar. 20 Aralık’a kadar boşluğumuz var. Şimdi iyi bir tatili hak ettiler. Devre arasında tatil olmadığı için oyuncularımızı ailelerinin yanına gönderdik. Daha güçlü döneceklerdir. Grupta kalan her maçımızı Play-Off’a hazırlık olarak göreceğiz ve oyun anlamında üzerine koyarak ilerlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.