MELEKLER AÇIK KAPATACAK

MELEKLER AÇIK KAPATACAK
Geride kalan hafta sonu İstanbul’da Üsküdar Belediyesi’ne 35-28’lik skorla boyun eğen Anadolu Üniversitesi bu hafta sonunu dinlenerek geçirecek. Ekibimiz 13 Aralık’ta Antalya’da Konyaaltı Belediye Spor Kulübü zorlu bir maça...

Geride kalan hafta sonu İstanbul’da üsküdar Belediyesi’ne 35-28’lik skorla boyun eğen Anadolu üniversitesi bu hafta sonunu dinlenerek geçirecek. Ekibimiz 13 Aralık’ta Antalya’da Konyaaltı Belediye Spor Kulübü zorlu bir maça daha çıkacak.


 


Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ki temsilcimiz Anadolu üniversitesi önceki gün İstanbul deplasmanında üsküdar Belediyesi’ne 35-28 ile boyun eğmişti. Ligde tutunma mücadelesi veren Melekler 13 Aralık’ta oynayacağı Antalya Konyaaltı Belediyesi maçına kadar açık kapatacak. Oyunculara 3 gün izin veren Murat Kabadayı gözetiminde Perşembe günü idmanlar tekrar start alacak. Fikstür gereği yaşanan bu boşlukta sakatlığı bulunan oyuncuların tedavilerine devam edilecek. Ekibimiz 13 Aralık’ta deplasmanda oynayacağı Konyaaltı Beleidye maçını da kazanması halinde ligde kalma yolunda çok büyük adım atmış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.