TARAFTAR TEPKİLİ YÖNETİM SESSİZ

TARAFTAR TEPKİLİ YÖNETİM SESSİZ
Fenerbahçe’nin dayanışma kampanyası adı altında Fenerium mağazalarında Anadolu kulüplerinin forma satışına başlandı. Satışı yapılan formalar arasında Eskişehirspor forması da yer aldı. Bu durum yıllardır İstanbul kulüplerine...

Fenerbahçe’nin dayanışma kampanyası adı altında Fenerium mağazalarında Anadolu kulüplerinin forma satışına başlandı. Satışı yapılan formalar arasında Eskişehirspor forması da yer aldı. Bu durum yıllardır İstanbul kulüplerine dik duruş sergileyen Eskişehirspor taraftarını öfkelendirdi. Taraftar sosyal medyadan tepki göstermesine rağmen yönetimin seszi kalması dikkat çekti.  


 


FORMALAR FENERİUMDA


Eskişehirspor'un çubuklu formasının Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'ye ait olan Fenerium mağazasında satılmasına sosyal medyada Eskişehirsporlu taraftarların büyük tepkisini aldı. A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul'un, twitter hesabından paylaştığı fotoğrafta "Fenerbahçe’nin dayanışma kampanyasına TFF 1. Lig ekiplerinden de dahil olanlar olmuş. Adana Demirspor, Eskişehirspor ve Samsunspor formaları da Fenerium‘da satılıyor artık" mesajını paylaşması sosyal medyada neredeyse Altınordu maçının önüne geçti.


BüYüK TEPKİ OLDU


Paylaşımı gören Eskişehirsporlu taraftarlar Es-Es formasının Fenerium'da satılmasına tepki gösterdi.


ETB Başkanı Diri, sosyal medya hesabından  "Kimse mağlubiyeti konuşmuyor. Herkes Fenerium olayını konuşuyor. çünkü yenmek yenilmekten daha önemli olan bir DURUŞ vardı. İstanbul dükalığının tahtını sallayan cesur ve öncü bir duruşun timsali olan ömrünü bu davaya adayan insanlara bunun yapılması kabul edilemez" derken, ALTES tribün lideri Erkan Koca ise “20 yıllık duruş. Yıllardır verilen mücadele. Bugün 24 maçtır galip gelememekten daha çok bizleri yaralayan olay hiç yakışmadı. Yıllar önce bu uğurda Emniyet Güçleriyle bile karşı karşıya gelmiştik" paylaşımı yaptı. taraftarlar sosyal medya aracılığı ile tepkisini dile getirdi.


SESSİZ KALDILAR


Fenerium mağazasında Eskişehirspor formasının satılmasına taraftar tepki gösterirken,  Eskişehirspor yönetimi ise bu konuda sessiz kaldı. Taraftar yönetimden açıklama bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.