PUAN FARKI AÇILIYOR UMUTLAR AZALIYOR

PUAN FARKI AÇILIYOR  UMUTLAR  AZALIYOR
3 puanla tanışamayan ve ligde son sırada yer alan Eskişehirspor’un alt sıralardaki rakipleri ile de puan farkı açılıyor. Boluspor 7  puan ile 17. Sırada yer alırken, haftayı galibiyetle kapatan Ankaraspor’un 8 puanı, Menemenspor...

3 puanla tanışamayan ve ligde son sırada yer alan Eskişehirspor’un alt sıralardaki rakipleri ile de puan farkı açılıyor. Boluspor 7  puan ile 17. Sırada yer alırken, haftayı galibiyetle kapatan Ankaraspor’un 8 puanı, Menemenspor ise 9 puanı var. Es-Es’in düşme hattı ise puan farkı 8’e yükseldi.


 


24 maçtır galip gelemeyen Eskişehirspor adeta rekora koşuyor. Camia artık umudunu tamamen yitirmek üzere. Gelecek adına da ışık görünmüyor.  Son maçta pozisyona bile giremeyen ve rakip kaleye tek şut alan oyuncular en kötü performansını sergileyerek hayal kırıklığı yaşattı.


 


SON SIRAYA İYİCE YERLEŞTİK


Galibiyete hasret giden ve ligin dibine iyice yerleşen Eskişehirspor’un alt sıralardaki rakipleri ile arasındaki puan farkı da açılıyor. Ligde 11 maç geride kalırken, 4 beraberlik ve 7 yenilgi alan Eskişehirspor 3 puanı silindiği için 1 puanla son sırada yer alıyor.


RAKİPLER KAZANDI


Es-Es son maçta Altınordu’ya yenilirken, alt sıralardaki takımlardan Ankaraspor deplasmanda Akhisar’ı, Menemenspor ile deplasmanda ümraniye’yi devirdi. Boluspor ise rakibi Adanaspor’da  çıkan yeni tip corona virüs (Covid-19) vakaları nedeniyle ertelendi.


8 PUAN FARK OLDU


Kırmızı Şimşekler 1 puanla son sırada yer alırken, birer maç eksiği olan 17. Sıradaki Boluspor’un 7, Ankaraspor’un 8 puanı var. İki maç eksiği olan Menemenspor ise 9 puanla 15. Sırada bulunuyor. Rakipler ile puan farkı açılırken, düşme hattı ise fark 8’e yükseldi. Bu oyunla puan farkının nasıl kapanacağı ise merak ediliyor.


HAYAL KIRIKLIĞI


Keçiörengücü, Adana Demir ve son oynanan Kastamonu kupa maçında etkili gözüken Eskişehirspor Altınordu karşısında adeta yokları oynadı. Orta sahada pas yapamayan ve tek bir net pozisyona giremeden maçı bitiren Şimşekler kaleye sadece 1 kez şut atabildi. Son maçta oyuncular en kötü performansını sergileyerek hayal kırıklığı yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.