BOĞAZIN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ 25 FORMAALIYOR...

BOĞAZIN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ 25 FORMAALIYOR…
Fenerium mağazalarında Eskişehirspor formalarının satışa çıkarılması camiada adeta infial oluşturmuştu. Altınordu maçını konuşan kalmadı. Eskişehirspor yönetimine tepki yağdı.Konu ile ilgili olarak Boğazın Kırmızı...

Fenerium mağazalarında Eskişehirspor formalarının satışa çıkarılması camiada adeta infial oluşturmuştu. Altınordu maçını konuşan kalmadı. Eskişehirspor yönetimine tepki yağdı.


Konu ile ilgili olarak Boğazın Kırmızı Şimşekleri’nden de yazılı açıklama gelirken, şu ifadelere yer verildi:


“Hepimizin malumu olduğu üzere Eskişehirspor formalarının bir süper lig takımının mağazasında satılması başlaması biz taraftarların yoğun tepkisine neden olmuştu. Sebebi ne olursa olsun bu Eskişehirspor taraftarının kabullenebileceği bir durum değildi.


Tepkiler üzerine kulüp başkanımız taraftar temsilcileri ile bir araya gelerek konuyla ilgili bilgilendirme yaptı ve söz konusu kulübün yaptığı bir ‘’Birlik ve Dayanışma çağrısı’’ne olumlu cevap vermekten başka bir sebep olmadığını, bu kararı da yönetim kuruluna getirmeden kendisinin verdiğini ve tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu açık yüreklilikle beyan etti.


Kulüp başkanımız sayın Mustafa Akgören’e bu tutumundan dolayı teşekkür ederiz. ‘’Taraftar gitsin tribünde bağırsın, kulüp işlerine karışmasın’’ zihniyetinin artık çürüdüğünü bir kez daha görmüş olduk. Her insan hata yapabilir. Ancak bu hatayı derhal kabullenmek, sorumluluğunu açık yüreklilikle üstlenmek ve yanlıştan derhal dönmek çok önemlidir, çok büyük bir erdemdir.


Değerli Eskişehirspor sevdalıları;


Mustafa Akgören başkanımızın verdiği bilgilere göre kulübümüzün bir yarasını sarsın diye söz konusu kulüp mağazasına 500 adet forma verilmiş. Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği sadece eleştiren değil, yeri geldiğinde de sorumluluk alan bir oluşumdur. Madem biz şanlı Eskişehirspor formasının farklı kulüp mağazalarında satılmasına karşı çıkıyoruz, bu formaları acilen tüketmekte boynumuzun borcudur. Biz, Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği olarak gurbette yaşayan Eskişehirsporlulara çağrı yapıyoruz. Gelin hep beraber bu 500 formayı satın alalım. Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği olarak evvelce de olduğu gibi bu formaların satışı için öncülük yapmak istiyor ve kampanyayı 25 adet (ilk etapta) forma satın almayı taahhüt ederek başlatıyoruz.


Eskişehir’den uzaktaki tüm Eskişehirspor sevdalılarını da bu kampanya katılmaya davet ediyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.