"ES-ES İÇİN HER ŞEYİMİ VERDİM"

“ES-ES İÇİN HER ŞEYİMİ VERDİM”
Eskişehirspor kulübü eski başkanı Osman Taş formalarının Fenerium mağazasında satılması konusunda yönetimin büyük hata yaptığını belirterek “ Fenerium sevdasından geri adım atmalarına rağmen ben buna neden olanlara dava...

Eskişehirspor kulübü eski başkanı Osman Taş formalarının Fenerium mağazasında satılması konusunda yönetimin büyük hata yaptığını belirterek “ Fenerium sevdasından geri adım atmalarına rağmen ben buna neden olanlara dava açacağım. Bana sormadan bunu yapamazlardı” dedi.


‘ESSTORE KAPANMADI


Eskişehirspor Kulübü eski başkanı Osman Taş, açıklamalarda bulundu.


Es TV’de yayınlanan 90+3 programında Esstore mağazasının kapanması ve Eskişehirspor yönetimi tarafından kulübün formalarının Fenerium mağazasında satılması yönünde yapılan yorumlara cevap veren Osman Taş, program ekibine yayın sonrası açıklama yaptı.  


Taş,“Ben Eskişehirspor yasasın diye kimseye bir şey demedim. Fakat mevcut yönetim bana ait lisanslı ürünlerin isim haklarını almak için birtakım girişimlerde bulunuyor. Ayrıca Esstore yokmuş gibi birde forma satışını Fenerium’a vermeleri artık bardağı taşırdı. Fenerium sevdasından geri adım atmalarına rağmen ben buna neden olanlara dava açacağım. Bana sormadan bunu yapamazlardı. Ayrıca Eskişehir’deki bir mağaza kapandı. Esstore hiç kapanmadı. Atatürk Caddesindeki mağazamız sürekli açık. Bizim bir storumuz var. Bunu ne benim elimden alabildiler, nede isim haklarını alabildiler.’


‘BİR KöTüLüĞüM OLMADI’


‘Bundan sonra susmayacağım. Yeter artık. Geçtiğimiz sezon takımın içini boşaltıp, 9 A takım oyuncusunu gönderenler, takımı küme düşüreler, bu sezonda puan silme cezası, daha ligin 11.haftasında lige veda eden bir Eskişehirspor ortada bırakan bir yönetim var. Benim Eskişehirspor’a, Eskişehir’e bir kötülüğüm olmadı. Yönetimlerin beni eleştirebilmeleri, benimle konuşabilmeleri için önce oturdukları evi, annelerinin babalarının evini satıp, Eskişehirspor için harcamaları lazım. Sonra benimle masaya oturup konuşabilirler’.


ESKİŞEHİRSPOR İçİN HER ŞEYİMİ VERDİM


‘Ben Eskişehirspor için her şeyimi verdim. Şimdi arkamdan birtakım oyunlar çevriliyor. Satış hakkı bende olan resmi ürünlerin isim haklarını nasıl geri alabiliriz diye, araştırma yaptıklarını biliyorum. Bunların hiçbirini hak etmedim. Bunların hiçbirine de hakkımı helal etmiyorum.


Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben o paraları yolda bulmadım. Anlımın teriyle kazandım. Eskişehirspor için harcadım. Eğer çok istiyorlarsa versinler paramı alsınlar bütün isim haklarını. Ayrıca mali kongrede olanları da şimdiye kadar konuşmadım. Benim dönemimde görev yapan birçok yöneticinin alacağı bilançoya yazılmadı. Benim alacağım olan rakamlar üzerinde oynamalar yapılmış.  Bunlar neden yapılıyor bilmiyorum. Hepsini Allah’a havale ediyorum. Mutlaka günü geldiğinde Eskişehirspor camiası onlardan hesap soracaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.