"AİLE ORTAMI GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR"

“AİLE ORTAMI GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR”
Sivrihisarspor’un orta oyuncusu Ceren Çelik Gazete Mintonette’ye özel açıklamalarda bulundu. Eskişehir temsilcisinin formasını giydiği için çok mutlu olduğunu ifade edem Çelik "Burada aile ortamı oluşturduk bu da gücümüze...

Sivrihisarspor'un orta oyuncusu Ceren çelik Gazete Mintonette’ye özel açıklamalarda bulundu. Eskişehir temsilcisinin formasını giydiği için çok mutlu olduğunu ifade edem çelik "Burada aile ortamı oluşturduk bu da gücümüze güç katıyor" dedi.


 


Gazi üniversitesi antrenörlük bölümü öğrencisi olan Ceren çelik 1994 yılında Ankara 'da doğdu. Voleybolu 10 yaşında. Ankara'da İlbank Spor Kulübü'nde başlayan Celik A takım yaşına gelince Pursaklar Voleybol İhtisas Kulübüne transfer oldu. 3 sezon bu takım için mücadele eden çelik daha sonra Bartın Polisgücü, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Numune DSi Spor, Kazan Belediyesi, Alaşehir Belediyespor, Elbistan Spor kulüplerinde oynadı.


 


 


Bu sezon Sivrihisar forma giyen genç oyuncu Gazete Mintonette’ye takımdan bahsederken, şunları söyledi:


"Her yönü ile güzel bir oluşumun içerisindeyiz. Yönetimimiz profesyonel bir ekipten oluşuyor, antrenörümüz bilgili ve donanımlı. Takım arkadaşlarım yetenekli ve hırslı bir ekip. Onun haricinde bir aile ortam oluşturduk bu da gücümüze güç katıyor ve aldığımız sonuçlara de yansıyor" dedi.


 


“GüZEL BAŞLADIK GüZEL DEVAM EDİYOR”


"Lige güzel bir başlangıç yaptık diyen çelik, konuşmasına şöyle devam etti, "Bunu sürdürmeye devam ediyoruz ve sonuna kadar sürdüreceğiz. Bizim hedefimiz şampiyon olarak 1. Lig'e yükselmek. Bunun için hep birlikte çalışıyor çabalıyoruz. Takım uyumumuz ve arkadaşlığımız muhteşem. Hepimiz birbirimize destek veriyoruz” ifadelerini kullandı.


 


“İLçEYE VOLEYBOLU SEVDİRDİK”


çelik Sivrihisar’ın voleybola ilgisinde de bahsederek, "Sivrihisar halkı bizi çok seviyor. Pandemi dolayısıyla tüm maçlarımız Kanal 26 dan canlı yayınlanıyor ve taraftarımız bizi televizyondan destekliyor. Bizi büyük bir ilgiyle karşılıyorlar. Bizde ilçeye voleybolu sevdirdiğimizi düşünüyorum.   Umarım seneye 1.lige çıktığımızda pandemi sona ermiş olur ve taraftarımız tribünleri doldurur" diye konuştu.


 


“YURT DIŞINDA OYNAMAK İSTERİM”


Hedeflerinden bahseden oyuncu, "Şu an kısa vadede hedefim eğitim gördüğüm mesleğime geçene kadar voleybol hayatımı güzel ve başarılı şekilde sürdürmek. Bir de küçüklüğümden beri yurt dışında oynamak gibi bir hayalim var. Bunun gerçekleşmesini isterim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.