ESKİŞEHİR FUTBOLU İÇİN HİZMETE DEVAM EDİLİYOR

ESKİŞEHİR FUTBOLU İÇİN  HİZMETE DEVAM EDİLİYOR
 Kanlıkavak’ta ki İsmail Arca Spor Tesisleri’nde idmanlar tam gaz devam ediyor. Minik futbolcu adayları geleceğe hazırlanırken, antrenörler temel eğitimlerini sürdürüyorlar. Amaç her zaman olduğu gibi ilimiz futboluna yeni...

 Kanlıkavak’ta ki İsmail Arca Spor Tesisleri'nde idmanlar tam gaz devam ediyor. Minik futbolcu adayları geleceğe hazırlanırken, antrenörler temel eğitimlerini sürdürüyorlar. Amaç her zaman olduğu gibi ilimiz futboluna yeni yetenekler sunmak…


 


TEMEL EĞİTİM


Eskişehir Futbol Altyapı Derneği'nde çalışmalar devam ediyor. İsmail Arca Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanlarda geleceğin futbolcu adayları, deneyimlerini antrenörlerden futbolun temel eğitimini alarak kendilerini geliştirmeye çalışıyor.


 


HüNERLER SEGİLENDİ


Antrenörler Muhsin çakallı ve Enes Mert Coşkun gözetiminde dün yapılan idmanda ise 2012 ve 2013 doğumlu sporcular, aralarında oynadıkları maçlarda hünerlerini göstermeye çalıştılar. Futbolcu adaylarının kısa zamanda gösterdiği gelişim antrenörlerini memnun ediyor.


 


PANDEMİ KURALLARINA UYULUYOR


Antrenmanlar öncesinde pandemi kuralları titizlikle uygulanıyor. Sahaya girmeden önce sporcuların ateş ölçümleri antrenörler tarafından yapılıyor. çalışmaların pandemi kurallarına uygun bir şekilde yapıldığını ifade eden genç antrenör Enes Mert Coşkun, İlk etapta çocukların sağlıklı bir ortamda çalışmalarına imkan sağlamak olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.