ERDİN TAKIM ARKADAŞLARI KORONA VİRÜSE YAKALANINCA KALEYE GEÇTİ

ERDİN TAKIM ARKADAŞLARI KORONA  VİRÜSE YAKALANINCA KALEYE GEÇTİ
  Eskişehirspor alt yapısında yetişen ve şuan Antalya Kemerspor’da forma giyen stoper Erdin Uzer kaleciler korona virüse yakalanınca Derincespor maçında kaleyi korudu. Kalesinde 4 gol gören Uzer "Kalecilik çok zormuş" dedi. Antalya...

  Eskişehirspor alt yapısında yetişen ve şuan Antalya Kemerspor’da forma giyen stoper Erdin Uzer kaleciler korona virüse yakalanınca Derincespor maçında kaleyi korudu. Kalesinde 4 gol gören Uzer "Kalecilik çok zormuş" dedi.


 


Antalya Kemersporlu stoper Erdin üzer bilindiği üzere Eskişehirspor alt yapısında yetişti. 3. Lig 1. Grup mücadelesinde Belediye Derincespor karşısında korona virüs vakaları nedeniyle takımının kalesini koruyan ve 4 gol yiyen Uzer, kaleciliğin çok zor olduğunu söyledi. Maçın ardından konuşan iki takımın teknik direktörleri ise sahada kaleci yerine stoper olmasının mücadeleyi etkilediği söylediler.


Misli.com 3. Lig 1. Grup 12. hafta karşılaşmasında Belediye Derincespor, sahasında ağırladığı ve korona virüs vakaları nedeniyle kalesini stoper oyuncusu Erdin üzer'in koruduğu Antalya Kemerspor’u 4-1 mağlup etti.


Kalecilik çok zormuş”


4-1 mağlup oldukları Belediye Derincespor maçında oyunun başından sonuna kadar kaleyi korumaya çalıştığını belirten Antalya Kemersporlu stoper Erdin üzer de, “Kalecilik çok zormuş. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Kalecimiz olsa skor böyle olmayabilirdi. Ben kendi bölgemde oynasam ve kalecimiz olsaydı çok daha farklı bir maç olurdu” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.