SİVRİHİSAR'DA İZİN ERKEN BİTTİ

SİVRİHİSAR’DA İZİN ERKEN BİTTİ
Hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasakları nedeniyle antrenör Bilal Pakoğlu 5 günlük izni bir gün geri çekti. Oyuncular bugün Eskişehir’de olacak ve çalışmalar başlayacak.  Kadınlar Voleybol 2.Ligi 2.grubunun kayıpsız...

Hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasakları nedeniyle antrenör Bilal Pakoğlu 5 günlük izni bir gün geri çekti. Oyuncular bugün Eskişehir’de olacak ve çalışmalar başlayacak. 


 


Kadınlar Voleybol 2.Ligi 2.grubunun kayıpsız lideri Sivrihisar geride kalan hafta sonu en yakın takipçisi çanakkale Bayramiç’i de 3-0’lık skorla geçerek, bu sezon çıktığı 7.maçında galibiyetle ayrılarak zirvede ki yerini perçinlemişti.


20 Aralık’ta deplasmanda oynayacağı Ayvalıkgücü Belediyesi müsabakasına kadar maçı olmayan ekibimizde oyunculara Cumartesi’ye kadar 5 günlük izin verilmişti. Ancak hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasakları nedeniyle izin bir gün önceye çekildi ve oyuncular bugün Eskişehir’de olarak ilk idmanına çıkacak.


Antrenör Bilal Pakoğlu “İzin sürecini bir gün kısaltmak zorunda kaldık. Her ne kadar grubumuzda lider olsak da bizim elde etmemiz gereken bir şampiyonluk var. Bunun için çalışmak zorundayız. Bu yüzden oyuncularımla çalışmalara başlıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.