ORMANSPOR BÜYÜK MAÇA İDDİALI HAZIRLANIYOR...

ORMANSPOR BÜYÜK MAÇA  İDDİALI HAZIRLANIYOR…
Van deplasmanında farklı galibiyetle dönen Eskişehir Ormanspor, hafta sonu yine bir deplasmanda olacak…6 Aralık Pazar günü saat:13.00’da oynanacak maç öncesi Eskişehir Ormanspor bir maç eksiği ile aldığı 9 puan ile 5.sırada...

Van deplasmanında farklı galibiyetle dönen Eskişehir Ormanspor, hafta sonu yine bir deplasmanda olacak…


6 Aralık Pazar günü saat:13.00’da oynanacak maç öncesi Eskişehir Ormanspor bir maç eksiği ile aldığı 9 puan ile 5.sırada yer alırken, Tokat Gençlik Spor Kulübü ise geçen hafta aldığı galibiyetle 12 puan ile 2.sırada yer alıyor. Bu karşılaşma için Orman Spor planlarını galibiyet üzerine yapıyor.


Salı gününü 2 antrenmanla geçiren Ormanspor çarşamba günü de hem kondisyon hem taktik çalışması yaptı. Baş Antrenör Mehmet Fatih Işık yönetiminde oldukça sıkı bir antrenman temposunda ter döken oyuncuların yanı sıra, yardımcı Antrenör Tolunay Akalın ise kalecileri özel olarak çalıştırdı. Takımın moralli, hırslı ve istekli oluşları gözlerden kaçmayan notlar arasında yer aldı. Zor deplasmanın farkındayız diyen Antrenör Mehmet Fatih Işık “Galibiyetle dönmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Rakibimiz ile güçlerimiz denk. Soğukkanlı olan maçı kazanır” dedi.


Son antrenman Cuma öğleden sonra yapılacak. Eskişehir Ormanspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Bugün yapılacak PSR (Covid-19) test sonuçlarında bir sorun yaşanmaz ise takım bu akşam yola çıkacak. Karşılaşma seyircisiz oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.