KARADENİZ'DE ÇIKIŞ ARIYORUZ

KARADENİZ’DE ÇIKIŞ ARIYORUZ
Ligde 3 puana hasret giden Eskişehirspor yarın zorlu Karadeniz deplasmanında Giresunspor önüne çıkacak. Güçlü rakibinden 3 puan almayı hedefleyen Şimşekler 301 günlük galibiyet hasretine de  son vermek istiyor.  Cumartesi günü...

Ligde 3 puana hasret giden Eskişehirspor yarın zorlu Karadeniz deplasmanında Giresunspor önüne çıkacak. Güçlü rakibinden 3 puan almayı hedefleyen Şimşekler 301 günlük galibiyet hasretine de  son vermek istiyor.  Cumartesi günü Giresun Atatürk stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.  Karşılaşmayı hakem Yiğit Arslan yönetecek.


 


301 GüN OLDU SEVİNMEYELİ


Toplamda 24 maç 301 gün, bu sezon ise ligde 11 maç geride kalmasına rağmen 3 puan sevinci yaşayamayan Eskişehirspor yarın Karadeniz’de hasrete son vermek istiyor. Zorlu maça hafta boyunca hazırlanan Şimşekler Giresun karşısında galibiyet arayacak.


VAR “öNüNüZE BAKIN”


Oyuncularını Giresun’a motive eden Var hoca “Rakip kim olursa olsun, kazanmak zorundayız. Artık hep birlikte sevinelim. Geride kalan maçları bırakın ve önünüze bakın. Sahada mücadele edin, birbirinize destek verin ve yenilmeyi değil yenmeyi düşünün” diyerek maça hazırladığı öğrenildi. 


CUMARTESİ SAAT 13.30’DA BAŞLAYACAK


12. haftadaki Giresunspor-Eskişehirspor maçı Cumartesi günü Giresun Atatürk stadyumunda oynanacak. Saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Yiğit Arslan yönetecek. Şimşekler Karadeniz’de artık kötü gidişe bir son vermek istiyor…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.