KAZANAN ESKİŞEHİR VOLEYBOLU OLACAK

KAZANAN ESKİŞEHİR VOLEYBOLU OLACAK
Kadınlar Voleybol 2.Ligi 2.grupta ilk iki sırada yer alan Sivrihisarspor ile Tepebaşı Gençlik Pazar günü Eskişehir derbisinde kapışacak. Maç öncesi her iki takım başantrenörlerinin görüşlerini aldık. Yine keyifli ve dostça...

Kadınlar Voleybol 2.Ligi 2.grupta ilk iki sırada yer alan Sivrihisarspor ile Tepebaşı Gençlik Pazar günü Eskişehir derbisinde kapışacak. Maç öncesi her iki takım başantrenörlerinin görüşlerini aldık. Yine keyifli ve dostça geçecek bir maç bizleri bekliyor. Öyle ki antrenörler "Kazanan Eskişehir voleybolu olacak" diyor.


 


"Tüm planlar finaller için" 


Derbi maçına 11’de 11 yapmanın özgüveni çıkacak olan lider Sivrihisarspor’da antrenör Bilal Pakoğlu kazanmak istediklerini belirterek  "Kayıpsız bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. İlk hedef ligi namağlup bitirmek. Artik bütün planlarımızı play off ve finaller için yapıyoruz. Oyuncular şimdiye kadar harika iş çıkardılar. Her maç çok önemli kazançlar elde ediyoruz. Artik hedefe kilitlendik. Tepebaşı maçı elbette zor geçecek. Ama biz kazanmak için en iyisini oynayacağız. Bu güce de sahibiz. Heyecanla maçı bekliyoruz. İnşallah Eskisehir voleybolu için güzel keyifli ve örnek bir maç olur" dedi.


 


"Keyifli bir maç olacak"


Derbiye bir önceki derbiden bu yana çıktığı 7 maçı da kazanarak gelecek Tepebaşı Gençlikspor’da antrenör Özkan Çimenli çok güçlü bir takıma karşı kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade ederek  "Hem iki Eskişehir takımı ve aynı zamanda 1. ve 2. sıradaki iki takım olmamızdan dolayı maçın hem zorluğu, hemde önemi iki kat artıyor. Sonuç ne olursa olsun kazananın Eskişehir voleybolu olacak. Maçın çok keyifli olacağını düşünüyorum. İnşallah kazanarak playoff için daha da avantaj elde etmek istiyoruz"


 


"Bu kez kaptırmayacağız"


"2. ligdeki altıncı sezonumuzu yaşıyoruz. Hemen hemen her sezon Play-Off’un kapısından döndük. Çok yaklaşmamıza rağmen yüksek bütçeli ve çok transferli takımlara karşı hep son anda kaptırdığımız Play-Off şansını bu sezon kaptırmak istemiyoruz.


 


"Sakat oyucularımızı yetiştimeye çalışıyoruz"


Geçtiğimiz hafta oynadığımız Çanakkale Yeşilbayramiç maçı bizi hem fiziksel, hemde psikolojik anlamda çok yordu ve maalesef bazı sporcularımızda sakatlıklar oluştu. Kısıtlı bir kadro yapımızdan dolayı sakat oyuncularımızı rehabilite etmeye çalışıyoruz. İnşallah haftasonu maça kadar düzelirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.