SİDE'DE FORMA KAPMA SAVAŞI

SİDE’DE FORMA KAPMA SAVAŞI
Ligin ikinci yarısına Antalya Side Star Elegance Hotel’de kamp yaparak devam eden Kırmızı Şimşekler de oyuncular teknik heyetin gözüne girmek için adeta savaş veriyor. Çalışmalardan memnun olan Teknik sorumlu Serdal Eroy “Oyuncular...

Ligin ikinci yarısına Antalya Side Star Elegance Hotel’de kamp yaparak devam eden Kırmızı Şimşekler de oyuncular teknik heyetin gözüne girmek için adeta savaş veriyor.


 


Çalışmalardan memnun olan Teknik sorumlu Serdal Eroy “Oyuncular çok iyi çalışıyor. Forma için rekabet var. Cumartesi günü çift kale maç yapıp, Pazar günü de kampımız sona erecek” dedi.   


 


HER GÜN ÇİFT ÇALIŞMA


23 Ocak Cumartesi günü evinde oynayacağı Ankaraspor maçı ile ligin ikinci yarısına başlayacak olan Eskişehirspor 32 oyuncu ile Antalya Side Star Elegance Hotel’de kamp yaparak zorlu maratona bileniyor. Şimşekler dün de sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı antrenman yaptı.


KIRAN KIRANA


Teknik direktör İlhan Var’ın takımdan ayrılması ile birlikte Serdal Eroy ve ekibi gözetiminde yapılan antrenmanlarda özellikle kampa giden ve maçlarda şans bulamayan oyuncular forma kapmak ve teknik heyetin gözüne girmek için savaş veriyor. Çift kale maçlar ise kıran kırana geçiyor.


EROY MEMNUN


Side kampında takımdan sorumlu olan Teknik direktör Serdal Eroy “Pazartesi gününden itibaren çalışmalarımız sürüyor. Oyuncular gerçekten çok iyi çalışıyor. Forma için rekabet var. Cumartesi günü çift kale maç yapıp, Pazar günü de kampımız sona erecek. Pazartesi dinlenme vereceğiz ve Salı günü de tesislerde bir araya gelerek Ankara maçına takımla hazırlayacağız” dedi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.