EROY KAMPI DEĞERLENDİRDİ

EROY KAMPI DEĞERLENDİRDİ
Eskişehirspor Altyapı Koordinatörü Serdal Eroy yönetiminde Akdeniz kampı önceki gün tamamlandı. Kampı değerlendiren Eroy “33 futbolcu ile 6 gün süren, iyi bir kamp dönemi geçirdik” dedi.EKSİKLERİNİ GİDERMEYE ÇALIŞTIKEroy...

Eskişehirspor Altyapı Koordinatörü Serdal Eroy yönetiminde Akdeniz kampı önceki gün tamamlandı. Kampı değerlendiren Eroy “33 futbolcu ile 6 gün süren, iyi bir kamp dönemi geçirdik” dedi.


EKSİKLERİNİ GİDERMEYE ÇALIŞTIK


Eroy “6 gün süren Antalya kampında 8 antrenman ve bir çift kale maç yaptık. Futbolcuları, fiziksel olarak hazırlarken aynı zamanda moral ve motivasyon olarak da hazırlamaya çalıştık. Altyapı teknik ekibiyle birlikte futbolcularda yaptığımız yoyo testinde futbolcuların yüzde 60-70’nin fiziksel olarak eksikliklerini gördük ve aerobik çalışmalarla bunlar üzerinde durduk. Eksiklerini gidermeye çalıştık” dedi.


“FİZİKSEL VERİLERİNİ YÜKSELTTİK”


Aynı zamanda teknik, taktik ve kuvvet çalışması yaptıklarını da belirten Eroy “Bu kampın fayda sağlayacağını düşünüyorum. Futbolcuların üzerindeki baskıyı da atabilmelerine yardımcı olmak adına, oyuncularla birebir görüşmeler gerçekleştirdik.Fiziksel verilerini yükselttik. Mental olarak da ikinci yarıya hazırlamaya çalıştık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.