İŞİMİZ YİNE ÇOK ZOR

İŞİMİZ YİNE ÇOK ZOR
Ligin ilk yarısını 3 puanla son sırada tamamlayan ve düşme hattı ile arasında 13 puan fark bulunan Eskişehirspor’un ikinci yarıda bu farkı kapatması çok zor gözüküyor. Şimşekler ligde tutunmak için seri galibiyetler alıp...

Ligin ilk yarısını 3 puanla son sırada tamamlayan ve düşme hattı ile arasında 13 puan fark bulunan Eskişehirspor’un ikinci yarıda bu farkı kapatması çok zor gözüküyor. Şimşekler ligde tutunmak için seri galibiyetler alıp rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek. 


Cumartesi günü Ankaraspor maçı ile ikinci devreye başlayacak olan  Es-Es’te yönetim transfer yasağını kaldırmak için yoğun mesai harcasa da şu ana kadar yasak kalkmadı.  Mevcut kadro ile yoluna devam edecek olan Şimşeklerin işi çok zor gözüküyor.  


LİGİN DİBİNE DEMİR ATTIK


Eskişehirspor ligin ilk yarısını galibiyet alamadan tamamladı. Kırmızı Şimşekler, 17 maçta 6 beraberlik ve 11 yenilgi elde etti. 6 puan topladı. Kulüp lisansı alınamadığı için 3 puanımız silindi. Ligin ilk yarısını 3 puanla son sırada tamamladık. Ankaraspor  ise 9 puanla 17. Sırada devreye girdi. Ateş hattında Eskişehirspor ve Ankaraspor’un yanı sıra 13 puanlı Akhisarspor bulunuyor.


13 PUAN FARK VAR


Düşme hattının hemen üzerindeki takımlardan Balıkesirspor ve Menemenspor ise 16 puanla ilk devreyi kapatan takımlar oldu. Eskişehirspor düşme hattı ile arasında 13 puanlık fark var.  Aldığı kötü sonuçlar ile taraftarını da üzen Şimşekler rakiplerine göre ligin ilk yarısını puan olarak çok geride tamamladı.


NASIL KAPANIR BU FARK


Ligin ilk yarısında çok basit puanlar kaybeden Eskişehirspor’un ligin ikinci yarısında tutunma mücadelesi vermesi için seri galibiyetler alıp, rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek. Puan farkını kapatması çok zor gözüken Şimşekler ilk maçın da Cumartesi günü Ankaraspor maçı ile başlayacak.


YASAK DA KALKMADI 


Sezon başı olduğu gibi devre arasında da transfer yasağı bulunan Eskişehirspor’da yönetim çok çaba harcamasına rağmen yasağı şu ana kadar kaldıramadı. Ligin ilk yarısında 17 maçta 3 puan sevinci yaşamayan ve mevcut kadro ile ligin ikinci yarısına başlayacak olan Eskişehirspor’un genç ekip ile  alacağı sonuçlar merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.