ODUNPAZARI'NDA RENKLİ İDMAN

ODUNPAZARI’NDA RENKLİ İDMAN
2007-2008-2009 doğumlularda oldukça yetenekli ekiplere sahip olan Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü’nün Muttalıp çim sahasında yaptığı antrenmanlarda ortaya güzel görüntüler çıktı. Fırsata çevirdilerOdunpazarı Spor...

2007-2008-2009 doğumlularda oldukça yetenekli ekiplere sahip olan Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü’nün Muttalıp çim sahasında yaptığı antrenmanlarda ortaya güzel görüntüler çıktı.


 


Fırsata çevirdiler


Odunpazarı Spor Kulübü futbol alt yapıda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Gelecek adına büyük beklentilerin olduğu 2007-2008 ve 2009 doğumlular geçtiğimiz hafta Muttalıp Çim sahada 4’lü turnuva yapmıştı. Antrenör Reşit Şener, Turgay Çelik, Müjdat Şentunalı, Süleyman Efe ve Hasan Kısacık gözetiminde yine bu sahada gerçekleştirilen antrenmanlar renkli görüntülere sahne oluyor.


 


Kızaklarla yarıştırlar


Karla kaplı zeminde kızakları alan oyuncular çeşitli yarışmalar yaptı. Bu antrenman metoduyla kuvvete balı dayanıklılık ve çabukluk çalışan ekipler verimli bir çalışma gerçekleştirdiler. Aileler soğuk havaya rağmen idmanı takip ederken, antrenman sonunda miniklere sıcak çay ikramında bulundular.  


Alt yapı antrenörlerinden Reşit Şener Pandemiye rağmen verimli bir süreç geçirdiklerini belirterek destek veren herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.