DÖNDÜRÜN ŞU KARA TALİHİ

DÖNDÜRÜN ŞU KARA TALİHİ
En son 8 Şubat’da galibiyet sevinci yaşayan ve tam 30 maçtır kazanamayan Eskişehirspor Cumartesi günü ikinci yarının ilk maçında Ankaraspor’u konuk edecek.  Şimşeklerde tek hedef kazanarak kara talihi döndürmek.Yarın Yeni...

En son 8 Şubat’da galibiyet sevinci yaşayan ve tam 30 maçtır kazanamayan Eskişehirspor Cumartesi günü ikinci yarının ilk maçında Ankaraspor’u konuk edecek.  Şimşeklerde tek hedef kazanarak kara talihi döndürmek.


Yarın Yeni stadyumda saat 16.00’da oynanacak olan maçta Eskişehirspor’u antrenörler Yasin Söğüt ve Serkan Topkaya saha kenarından idare edecek. Maç saatini bekleyen Es-Es’li oyuncular artık kazanarak kötü gidişi durdurmak istiyor.


 


8 ŞUBAT’DAN SEVİNEMİYORUZ


En son geçtiğimiz sezon 8 Şubat’da Altınordu’yu yenen Kırmızı Şimşekler tam 350 gündür galibiyet alamıyor. Ligde geçtiğimiz sezondan 13, bu sezondan ise 17 maçtır kazanamayan ve 3 puan hasreti 30 maça çıkan Şimşekler ayrı bir rekora koşuyor.


ARTIK SON VERİN


Devre arası Antalya’da kamp yapan Eskişehirsporlu oyuncular yine ilk yarıda olduğu gibi takviyesiz kadro ile Ankaraspor karşısına çıkacak. Es-Es’li oyuncular yarın kazanarak kara talihi döndürmek ve 3 puan hasretine son vermek istiyor. Bugün son çalışmayı yaparak kampa çekilecek olan Şimşekler oldukça hırslı.


SAAT 16.00’DA BAŞLAYACAK


Yine taraftarsız oynanacak olan karşılaşma yeni stadyumda saat 16.00’da başlayacak. Eskişehirspor ligin ilk maçında başkentte çok genç bir ekip ile çıkan rakibine 1-0 yenilerek hayal kırıklığı yaşatmıştı. Es-Es bugün kazanıp rövanşı da almak istiyor. 


KULÜBE YERLİ


Bolu maçı sonrası İlhan Var ve ekibi ile yollarını ayıran Eskişehirspor Serdal Eroy ve alt yapı antrenörleri ile devre arasını geçirdi. Ankaraspor maçında kulübede TFF A lisansı bulunan teknik adamlar Yasin Söğüt ve Serkan Topkaya yeralacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.