"HERKES VAR SİSTEMİNİN GELMESİNİ TALEP ETTİ"

“HERKES VAR SİSTEMİNİN  GELMESİNİ TALEP ETTİ”
Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören “Herkes hakemlerden dertli. Süper Lig ve bizim ligdeki tüm takımlar hakemlerden dertli. Ayrıca TFF 1. Lig’e VAR Sistemi’nin gelmesini talep etti. Federasyon Başkanı Nihat Özdemir bunu çok...

Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören “Herkes hakemlerden dertli. Süper Lig ve bizim ligdeki tüm takımlar hakemlerden dertli. Ayrıca TFF 1. Lig’e VAR Sistemi’nin gelmesini talep etti. Federasyon Başkanı Nihat Özdemir bunu çok istedikleri ancak bunun için ciddi bir yatırım gerektiğini belirtti ve çalışma yaptıklarını söyledi” dedi.


 


Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören “Türkiye Futbol Federasyonu’nda bir kulüpler birliği toplantısı gerçekleşti. Herkes kendi derdini anlattı. Her kulübün kendine göre sıkıntısını anlattı. Federasyonda kendi derdini bize anlattı. Ortada çok ciddi sıkıntılar yok. Herkes hakemlerden dertli. Süper Lig ve bizim ligdeki tüm takımlar hakemlerden dertli. Ayrıca TFF 1. Lig’e VAR Sistemi’nin gelmesini talep ettik. Federasyon Başkanı Nihat Özdemir bunu çok istedikleri ancak bunun için ciddi bir yatırım gerektiğini belirtti ve çalışma yaptıklarını söyledi.


Samsunspor Başkanı ile kavgamız, tartışmamız olmadı. Kulüplerin sağlıklı yaşaması ve bu şekilde devamlılıklarını sürdürmelerinin çok önemli olduğunu söyledim. Samsunspor’u da örnek gösterdim. Sanıyorum bir yanlış anlaşılma olmuş ve Samsunspor Başkanı sağlık sorunları nedeniyle yanlış anladı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.