"ÜMİT VERMEK İSTİYORUM"

“ÜMİT VERMEK İSTİYORUM”
Ankara maçı öncesi ES TV mikrafonuna konuşan Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören önemli açıklamalarda bulunarak” Biz imkansızı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Çok zor bir işi başarmak üzeriyiz. Az bir iş kaldı. Transfer...

Ankara maçı öncesi ES TV mikrafonuna konuşan Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören önemli açıklamalarda bulunarak” Biz imkansızı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Çok zor bir işi başarmak üzeriyiz. Az bir iş kaldı. Transfer yasağını kaldırarak imkansızı başarmak istiyoruz” dedi.


“ÇOK ZOR BİR İŞİ BAŞARMAK ÜZERİYİZ”


 Akgören “Benim düşüncemi herkes biliyor aslında. Bu transfer yasağını açmalı mıyız? Bu çok göreceli bir kavram. Geçen sezondan bu yana kazanamamak hem yönetim de hem de şehirde bir baskıya neden oldu. Bu durum hepimizi üzüyor. Biz imkansızı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Çok zor bir işi başarmak üzeriyiz. Az bir iş kaldı. Transfer yasağını kaldırarak imkansızı başarmak istiyoruz. Tabi bunları parayla halledemiyoruz. Biliyorsunuz parayla bunun halledilmesi için 10-15 milyon liraya ihtiyacınız var. Böyle bir para yok. Biz de hatırla, gönülle, arkadaşlıkla imza almaya çalışıyoruz. 84 dosyanın büyük çoğunluğunu çözdük. Taraftarımıza buradan bir ümit vermek istiyorum. 15 kadar bir dosya kaldı. 9 tane FIFA dosyamızda transfer yasağımız var. FIFA’daki dosyaların 3-4 tanesini çözdük. Geri kalanını çözmeye çalışıyoruz. Tabi vakit daraldı, kısaldı. Açtığımız anda istediğimiz ve yeterli transferleri yapabilecek miyiz bilemiyorum”


“UMUTLARIMI HİÇBİR ZAMAN YİTİRMEDİM”


Başkan Akgören “Eskişehirspor için en iyisini yapmaya çalışacağız.  İyi bir takımımız var. Bunu hep söylüyorum. Ufak dokunuşlarla, 4-5 tane transfer yaparak işin çok farklı yerlere gideceğini biliyoruz. İkinci yarıda kümede kalmanın çok zor olduğunu bilmemize rağmen bir imkansızı başarabileceğimizi düşünüyorum. Umutlarımı hiçbir zaman yitirmedim. Zaten ben bir camianın başkanı olarak her zaman umudumu korumak zorundayım. Ben dik durmaya çalışıyorum. İnşallah bu işi başaracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.