#BuİmzaKalplere

#BuİmzaKalplere
Eskişehirspor’da  transfer yasağının kalkması için adeta seferberlik ilan edildi.  Başkan Akgören’in açıklamalarından sonra umutlanan ve heyecanlanan Eskişehirspor taraftarı, imza vermek istemeyen eski futbolculara ve Türkiye’ye...

Eskişehirspor’da  transfer yasağının kalkması için adeta seferberlik ilan edildi.  Başkan Akgören’in açıklamalarından sonra umutlanan ve heyecanlanan Eskişehirspor taraftarı, imza vermek istemeyen eski futbolculara ve Türkiye’ye seslerini duyabilmek için sosyal medya üzerinden hashtag çalışması başlattı.


Kısa sürede ses getiren Eskişehirspor taraftarının yapmış olduğu bu çalışmaya diğer kulüplerden, futbolculardan ve teknik heyetlerden de destek geldi. Hashtag çalışması, Türkiye gündeminde ilk sırada yerini aldı. Yönetim imza atmayan oyuncular ile görüşmelerini hızlandırdı.


İMZASI BEKLENENLER


Ruud Boffin


Jerry Akaminko


 Ben Khalifa


Theofanis Gekas


Hasan Hüseyin Acar


Kıvanç Karakaş


Emre Güral


Hakan Çinemre


Aykut Akgün


Bilal Aziz Özer


Nadir Çiftçi


İshak Doğan


Aytaç Öden


Trabzonspor


Konyaspor


 


SES GETİRDİ


Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören’in transfer yasağının kaldırılması konusunda büyük bir yol ilerlediklerini ve  birkaç futbolcudan daha imza alındığı takdirde transfer yasağının kalkacağını dile getirdi. Başkan Mustafa Akgören’in açıklamalarından sonra tekrar umutlanan ve heyecanlanan Eskişehirspor taraftarı, imza vermek istemeyen eski futbolculara ve Türkiye’ye seslerini duyabilmek için sosyal medya üzerinden hashtag çalışması başlattı. ‘#BuİmzaKalplere’ olarak yapılan hashtag çalışması Türkiye gündeminde ilk sırada yerini aldı. Bu çalışmaya diğer kulüplerden, futbolculardan ve teknik heyetlerden de destek geldi.


SON GÖRÜŞMELER


7 FİFA dosyasını halleden Eskişehirspor yönetimi şimdi FİF’lık olan Ruud Boffin ve Jerry Akaminko’nun yanı sıra şu ana kadar imza vermeyen, Ben Khalifa, Theofanis Gekas, Hasan Hüseyin Acar, Kıvanç Karakaş, Emre Güral, Hakan Çinemre , Aykut Akgün, Bilal Aziz Özer, Nadir Çiftçi, İshak Doğan, Aytaç Öden ile birlikte borç olan ve imza beklenen Trabzonspor ve Konyaspor takımları ile görüşmelerini sürdürüyor.


Dün de tesislerde toplantı yapan yönetim bu sorunu hafta içi çözmek istiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.