MELEKLER MORALSİZ

MELEKLER MORALSİZ
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi erteleme maçında Antalya Konyaaltı Belediyesi’ne 26-19 yenilmekten kurtulamamıştı. Bu maçı kazansa rahatlayacak temsilcimiz hafta sonu bu kez de Yenimahalle’nin...

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi erteleme maçında Antalya Konyaaltı Belediyesi’ne 26-19 yenilmekten kurtulamamıştı. Bu maçı kazansa rahatlayacak temsilcimiz hafta sonu bu kez de Yenimahalle’nin konuğu olacak.


Konyaaltı Belediyespor’un maçı oynayacağı spor salonunun bakımda olması nedeniyle Göynük Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma öncesi Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, her iki takım oyuncularına da başarılar diledi. Maça hızlı başlayan Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, ilk dakikalarda maçı 3-0’a getirdi. Ev sahibi ekip ilk devreye 13-9’luk skorla gitti.

Galibiyet sonrası sevinç
Maçın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Konyaaltı Belediyespor, Büşra Işıkhan, Alexandra Sannıkova ve MonakA Janeska ile skorlar bularak ikinci yarının son bölümüne 20-15 önde girerken maçtan 26-19’luk skorla galip ayrıldı. Konyaaltı Belediyesporlu oyuncular, galibiyet sonrasında büyük bir sevinç yaşadı.


Anadolu Üniversitesi 30 Ocak Pazar günü saat:18.00’da ikinci yarının ilk maçında zirve yarışının içinde bulunan Ankara Yenimahalle ekibine konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.